Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2012 - Anul XVII, nr. 105 (5010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doar în locuri special amenajate

Primăria nu vrea afişaj electoral pe blocurile din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea primăriei nu este de acord ca blocurile din municipiul Suceava să se transforme în spaţii destinate afişajului electoral. Atât primarul Ion Lungu, cât şi viceprimarul Lucian Harşovschi le-au cerut reprezentanţilor asociaţiilor de locatari şi proprietari să nu elibereze avize pentru obţinerea autorizaţiei de construire pentru afişarea materialelor electorale de pe faţadele blocurilor de locuinţe.

„Am trimis o adresă către asociaţiile de proprietari, în ideea de a nu da avizul de a se pune pe blocuri mash-uri. Nici eu nu voi pune. Avem foarte multe spaţii publicitare, afişaje în municipiul Suceava. Eu spun că este loc pentru fiecare, în campania electorală”, a declarat primarul Ion Lungu.

Edilul şef al Sucevei a adăugat că a primit informaţii din care rezultă că unii proprietari încheie contracte individuale cu o serie de candidaţi, fără a avea însă acceptul asociaţiei de proprietari la care sunt arondaţi.

„Oricine pune ceva pe bloc trebuie să vină la primărie pentru a cere un certificat de urbanism. În măsura în care nu se întâmplă acest lucru, suntem puşi în situaţia nedorită de mine să trimitem Disciplina în Construcţii şi să-i amendăm pe acei oameni. Fac încă o dată un apel către oameni: avem spaţii speciale pentru promovarea companiei electorale şi cred că nu trebuie să distrugem faţadele blocurilor pentru a face campanie electorală”, a completat Ion Lungu.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a arătat că la nivelul municipiului Suceava au fost autorizate 32 de locuri speciale de afişaj electoral pentru alegerile din 10 iunie, lista fiind disponibilă pentru toate persoane şi formaţiunile politice interesate să afle unde-şi pot face publicitate electorală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria nu vrea afişaj electoral pe blocurile din Suceava.
 Vizualizări articol: 1127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria nu vrea afişaj electoral pe blocurile din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei