Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2012 - Anul XVII, nr. 105 (5010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Cine a greşit politic trece în opoziţie, iar cine a încălcat legea merge la închisoare

Miercuri, 9 Mai 2012 (17:56:54)

Victor Ponta le-a cerut, miercuri, la Târgu Jiu, colegilor săi din USL Gorj să susţină persoane competente în funcţiile publice de conducere şi să fie atenţi la modul de folosire a banului public, adăugând că cine a greşit politic trece în opoziţie, iar cine a încălcat legea merge la închisoare.

Premierul a participat la lansarea candidaţilor pe care Uniunea Social Liberală îi are în judeţul Gorj, el menţionând cu această ocazie, în faţa a 600 de persoane, că îi înţelege foarte bine pe colegii care îi cer îndepărtarea cât mai rapidă din funcţiile de conducere a reprezentanţilor PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ştiu cel mai bine că există dorinţa, la un moment dat legitimă, de a plăti toate relele care ni s-au făcut, dar eu vreau să fiu altfel, vreau să spunem aşa: cine a greşit politic trece în opoziţie, cine a încălcat legea răspunde în faţa legii şi merge la închisoare!", a menţionat Ponta.

Premierul a precizat că nici el, nici colegii săi nu pot decide cine trece în opoziţie sau a încălcat legea, dar că lucrurile respective pot fi influenţate de comportamentul fiecărui reprezentant al USL.

"Asta nu decidem noi, dar asta putem să promovăm din prima zi prin modul în care ne comportăm noi, prin modul prin care numim noi oameni în funcţii politice, prin modul în care sprijinim oamenii competenţi în fiecare structură a statului, prin modul în care dumneavoastră, primarii, consilierii judeţeni, preşedintele Consiliului Judeţean, înţelegeţi să folosiţi banul public, înţelegeţi să folosiţi resursele pe care le aveţi şi pe care le veţi avea în continuare", a declarat Ponta.

Premierul şi-a îndemnat colegii din cadrul USL să dovedească integritate şi competenţă în următoarele luni de guvernare, Ponta susţinând că doar aşa electoratul va putea face diferenţa între actuala şi fosta putere.

"Trebuie să guvernăm în următoarele luni pentru a demonstra că ceea ce nu au făcut cei aflaţi la guvernare n-au făcut pentru că erau incompetenţi, pentru că erau corupţi, pentru că erau aroganţi. Asta înseamnă că dumneavoastră trebuie să dovediţi contrariul: că avem oameni competenţi, că avem oameni corecţi şi că avem oameni care nu uită de unde au plecat şi nu uită cine le-a fost alături", a menţionat premierul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Cine a greşit politic trece în opoziţie, iar cine a încălcat legea merge la închisoare.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Cine a greşit politic trece în opoziţie, iar cine a încălcat legea merge la închisoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei