Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2012 - Anul XVII, nr. 79 (4984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzii

Vinovat pentru tragedia de la Staţia de 110 KV, şoferul tirului cu butelii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tragedia care s-a petrecut luni la amiază pe drumul european 85, în apropierea Staţiei de 110 KV, s-a produs din cauza şoferului tirului încărcat cu butelii cu propan. „Din motive necunoscute, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul care circula din sens opus”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava. Asta după ce primele concluzii ale anchetei nu au putut stabili cu certitudine cauza accidentului şi s-ar fi solicitat efectuarea unei expertize tehnice.

Cu ocazia cercetărilor, Alin Ţuţuianu, şoferul în vârstă de 25 de ani de pe autotrenul cu butelii, le-a spus poliţiştilor că şoferiţa din autoturismul marca Ford Fiesta i-ar fi intrat în faţă pe sensul lui de mers. Această ipoteză era oarecum ciudată, contrazisă de ceea ce se vedea la faţa locului, tirul fiind pe sensul opus celui pe care ar fi trebuit să circule în mod normal. Tot după finalizarea cercetărilor s-a mai stabilit, de către reprezentanţii Autorităţii Rutiere Române Suceava, care au verificat diagrama tahograf, că maşina de mare tonaj circula cu o viteză de 75 km/h, asta în condiţiile în care zona unde s-a petrecut impactul este considerată în interiorul municipiului Suceava. De asemenea, s-a stabilit că şoferul tirului cu butelii nu era băut.

Luni, în jurul orei 14.20, un tir încărcat cu butelii care venea de la Vereşti, de la societatea Flaga, a lovit frontal un Ford Fiesta, condus de Andreea Iacoboi, de 25 de ani, din Bacău. Forţa impactului a fost deosebit de puternică, tânăra de la volan decedând pe loc iar resturi din autoturism fiind proiectate chiar şi până la 150 de metri, inclusiv motorul.

Din cauza scurgerilor de lichid inflamabil şi a pericolului de aprindere, ceea ce ar fi putut duce şi la o explozie a buteliilor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au trimis la faţa locului mai multe maşini, printre care şi o autospecială cu apă şi spumă.

De asemenea, au ajuns la locul impactului şi două module de descarcerare, dar tânăra din autoturismul lovit de tir era deja moartă.

Timp de aproape o oră, circulaţia pe drumul european care leagă Suceava de Fălticeni a fost blocată total, iar cozile de maşini s-au întins în ambele sensuri pe mai mulţi kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vinovat pentru tragedia de la Staţia de 110 KV, şoferul tirului cu butelii.
 Vizualizări articol: 1259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Vinovat pentru tragedia de la Staţia de 110 KV, şoferul tirului cu butelii4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Caz solutionat trimis de
( 4 apr 2012, 12:27:11
Eram perfect convins de acest caz ca soferul autotractorului a fost vinovat datorita vantului puternic si lipsei de experienta.
2.   ALOO!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 4 apr 2012, 12:49:48
Unde sunteti smecherilor care mancati ieri rahatel??
A incercat sa evite virand stanga?? A intrat pe contrasens dobitocu si a omorat o fata nevinovata de aceeasi varsta cu el.
3.   Dupa fapta si rasplata trimis de
( 4 apr 2012, 13:39:57
inca un dobitoc ce se crede regele soselei.asa fac majoritatea din categoria lor ,sfidand regulamentul de circulatie ucigand nevinovati.pacat ca idiotul dupa ce a curmat o viata ,se va alege cu. .. X ...ani suspendare.
4.   ... trimis de
( 4 apr 2012, 14:43:04
Nu iau apararea nimanui,dar sa conduci un autocamion e greu.Cei cu masini mici se plang ca nu sunt respectati de soferii "mastodontilor",dar ii intreb ,ei ii respecta?De ce dupa ce depasesc un autocamion ,cand intra in coloana franeaza?Cati dintre cei care sunt posesori de permis cat B stiu cam ce distanta ii trebuie unui camion (cu incarcatura de20 tone)sa franeze?De ce soferii de tir(cum spune Sandrinio)se inteleg?Pt ca se respecta intre ei,ceea ce nu am vazut la soferii de masini mici.Iar in privinta depasirilor nu am prea vazut soferi de autocamioane care sa nu te lase sa depasesti.
5.   Azi putem sa fiu eu subiect in discutiile voastre! trimis de
( 4 apr 2012, 15:44:14
Stiu eu de ce sunt in stare mastodontii ! Ei nu au mila, nici intelegere!

…azi era s-o patesc din cauza a doi malastropi ordinari. Doi mirlani betivi cu o caruta cu lemne, au cotit brusc sa intre in curte! Fara sa se asigure, discutind intre ei, au intrat ,, javrele”pe sensul meu! Noroc ca am fost atent si au tinut frinele!
Vai, prin ce-am trecut si acuma tremur!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei