Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2012 - Anul XVII, nr. 79 (4984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condiţii nefavorabile

Decopertarea şi asfaltarea bulevardului principal din Suceava, amânate cel puţin o săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de modernizare a principalei artere de circulaţie a Sucevei, din zona Centru înspre Burdujeni, pe Calea Unirii, vor fi amânate cel puţin o săptămână, din cauza riscurilor pe care le implică turnarea asfaltului pe vreme rece, dar şi a tulburării traficului auto.

La comandamentul de ieri dimineaţă, de gestionare a investiţiilor derulate în municipiul Suceava, conducerea Primăriei Suceava a solicitat constructorilor să mai amâne începerea lucrărilor de decopertare şi asfaltare.

Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a precizat care sunt motivele amânării solicitate: “Vremea ne cam dă emoţii în privinţa proiectul de asfaltare a străzilor, de aceea am luat hotărârea ca săptămâna aceasta să nu înceapă asfaltarea propriu-zisă. Am discutat această problemă cu primarul Ion Lungu, care a solicitat ca în momentul în care va începe decopertarea străzii, operaţiunea să fie obligatoriu urmată de turnarea asfaltului”.

Pe de altă parte, decizia municipalităţii de a mai amâna începerea lucrărilor, chiar de acest lucru însemnă că vor trebui depuse eforturi suplimentare pentru finalizarea proiectului de modernizare a străzilor la termen, are legătură cu aglomeraţia din trafic, cauzată de apropierea sărbătorilor de Paşti.

Tocmai de aceea, cel mai probabil, constructorii nu vor primi undă verde să înceapă decopertarea şi asfaltarea străzilor, deoarece atunci oricum vor exista blocaje de trafic în municipiul reşedinţă de judeţ, iar lucrările de acest gen la principala arteră de circulaţie nu ar face decât să înrăutăţească lucrurile.

Lucrările de asfaltare care trebuiau să înceapă săptămâna aceasta fac parte dintr-un amplu proiect de modernizare a 14 străzi din Suceava, demarat în toamna anului trecut, care trebuie continuat pe porţiunea cuprinsă între zona McDonald’s şi ieşirea din Suceava spre Botoşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Decopertarea şi asfaltarea bulevardului principal din Suceava, amânate cel puţin o săptămână.
 Vizualizări articol: 1279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Decopertarea şi asfaltarea bulevardului principal din Suceava, amânate cel puţin o săptămână3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei