Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2012 - Anul XVII, nr. 79 (4984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un tânăr care îşi face o casă, înşelat de un fals comerciant de materiale de construcţii

Miercuri, 4 Aprilie 2012 (18:14:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a reclamat la poliţie că a fost înşelat de peste 8.000 de lei de un individ necunoscut care i-a promis că îi face rost de materiale de construcţie la un preţ foarte bun, pentru casa pe care şi-o ridică.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că reclamantul, Precop M., tânărul de 29 de ani domiciliat în Burla, îl cunoştea pe făptuitor din vedere, s-au întâlnit de mai multe ori în zona centrală a municipiului Suceava şi i-a spus că are nevoie de materiale de construcţie, întrucât îşi construieşte o casă, iar acesta l-a convins că are cunoştinţe şi poate să le procure la un preţ convenabil.

Pe 30 martie, tânărul din Burla i-a înmânat necunoscutului suma de 3.400 de lei, iar în urma înţelegerii avute marţi, pe 3 aprilie, cei doi s-au întâlnit din nou, urcându-se într-o maşină şi plecând la Fălticeni, de unde urmau să fie ridicate materialele de construcţie.

Pe drum, tânărul din Burla i-a dat individului încă 4.700 de lei, restul sumei conform înţelegerii dintre cei doi. În centrul municipiului Fălticeni, necunoscutul i-a cerut victimei să oprească maşina, spunându-i că merge să discute între patru ochi cu furnizorul mărfii. A fost momentul în care individul a dispărut printre blocuri cu tot cu bani şi ulterior şi-a închis telefonul mobil.   

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care îşi face o casă, înşelat de un fals comerciant de materiale de construcţii.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr care îşi face o casă, înşelat de un fals comerciant de materiale de construcţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei