Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2012 - Anul XVII, nr. 79 (4984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preda: Proxeneţi politici le promit primarilor PDL că-i fac modele şi îi aruncă pe centura politicii

Miercuri, 4 Aprilie 2012 (18:46:45)

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, i-a numit pe cei care în această perioadă încearcă să atragă în propriile partide membri care aparţin PDL "proxeneţi politici care le promit primarilor că-i fac modele şi-i trimit pe centura politicii", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prezent, miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, deputatul Cezar Preda a declarat că lideri PNL şi PSD încearcă să "cumpere" o serie de primari, astfel încât să le fie mai uşor în alegerile din luna iunie, numindu-i pe cei care recurg la aceste practici de a atrage cât mai mulți democrat-liberali în partidele lor "proxeneţi politici".

Cezar Preda a precizat însă că nu se teme de aceste migrări, la care se aştepta, precizările venind în contextul în care din PDL Buzău au plecat în ultimele zile mai mulţi consilieri muncipali, judeţeni, în timp ce o serie de primari PDL au negociat cu PSD.

"Mă uit la cei care se duc la candidaţii noştri, mă uit la ei ca la nişte proxeneţi politici, le promit primarilor că-i fac modele şi de fapt îi aruncă pe centura politicii. Pe mine nu mă miră agresivitatea cu care PSD acţionează, asta vine dintr-o zonă a fricii. Înţeleg o asemenea atitudine, le e frică că vor pierde. Toate analizele sociologice pe care le are PSD arată clar că, dacă în municipiul Buzău vor fi prezenţi între 57 şi 60 la sută din populaţie la vot, aşa cum se prefigurează, preotul Paul Negoiţă va fi primarul Buzăului, iar Boşcodeală ştie asta din analizele lor. Tot din analizele sociologice comandate se ştie că Victor Mocanu nu transferă voturile de pe USL pe candidatura lui independentă, decât parte din ele, de aici disperarea de a-şi face o campanie luând primari, şefi de organizaţii de la noi. Nu e un lucru care mă sperie sau care să-mi creeze foarte mari probleme, mă aşteptam, dar este fără rezultat", a declarat Cezar Preda.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preda: Proxeneţi politici le promit primarilor PDL că-i fac modele şi îi aruncă pe centura politicii.
 Vizualizări articol: 662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preda: Proxeneţi politici le promit primarilor PDL că-i fac modele şi îi aruncă pe centura politicii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei