Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2012 - Anul XVII, nr. 79 (4984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amenajări

Noi locuri de parcare pentru rădăuţenii de pe strada Bogdan Vodă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă parcare de cartier va fi amenajată zilele următoare, în zona centrală a municipiului Rădăuţi, chiar în vecinătatea Casei Municipale de Cultură. Administraţia locală a decis să transforme curtea interioară a blocului 19 de pe strada Bogdan Vodă într-o zonă verde mărginită de locuri de parcare, locuri de care vor dispune locatarii din acel perimetru.

Inginerul Costel Florea, de la Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Rădăuţi, a declarat: „Aşa cum s-a observat în ultima perioadă, în municipiul Rădăuţi a debutat campania de curăţenie de primăvară, campanie care cuprinde o serie de lucrări. Ne-am ţinut promisiunea în ceea ce priveşte amenajarea locurilor de parcare şi a spaţiilor verzi, iar pe străzile Bogdan Vodă şi Putnei se lucrează la amenajarea noilor trotuare. În vecinătatea blocului nr. 19 de pe strada Bogdan Vodă au fost create mai multe spaţii verzi, se limitează zonele cu gărduţuri şi se montează bănci. În acelaşi timp, în următoarele zile vom finaliza, tot acolo, şi amenajarea a circa 25 de locuri de parcare. La fel se lucrează şi în parcul Alexandru Sahia, unde se execută lucrări de estetizare, de montare a băncilor şi a stâlpilor de iluminat public. De curând, în aceeaşi zonă, a fost inaugurat şi noul loc de joacă pentru copii, loc care a fost modernizat în totalitate”.

 

Olărean: Amenajarea parcărilor de cartier este un obiectiv pe care mi-am propus să-l realizez cât mai curând posibil

Primarul municipiul Rădăuţi, Aurel Olărean, crede că amenajarea parcărilor, cât şi a zonei verzi de pe strada Bogdan Vodă, nu înseamnă decât onorarea unei promisiuni pe care a făcut-o rădăuţenilor din acel cartier, şi promite că va continua această acţiune, la nivelul municipiului.

Olărean a declarat: „În această zonă autoturismele locatarilor erau parcate pe sub geamurile apartamentelor şi pe spaţiul verde din apropierea blocului. Am ţinut cont de solicitările cetăţenilor şi am hotărât să modernizăm această suprafaţă, condiţii în care am delimitat spaţiile verzi şi am realizat mai bine de 20 de locuri de parcare. Astfel, fiecare proprietar de apartament din blocul 19 care deţine şi un autoturism va putea închiria un loc de parcare, contra sumei de o sută de lei pe an, parcare de care va dispune permanent. Amenajarea parcărilor de cartier în întreg municipiul este un obiectiv pe care mi-am propus să-l realizez cât mai curând posibil”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi locuri de parcare pentru rădăuţenii de pe strada Bogdan Vodă.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noi locuri de parcare pentru rădăuţenii de pe strada Bogdan Vodă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   500 lei o cutie de vopsea! trimis de
( 4 apr 2012, 15:23:47
Buna afacere pentru idilul din Radauti! Ii trebuie 1l de vopsea, cu care trage 4 linii si asta costa bugetul Radautiului 500 lei noi! Cu cat mai multe locuri de parcare, cu atat se aduna mai multi de 500!
Cu cat din cei 500 cumpara whisky din care te serveste si pe tine Baragoiule ca sa-i scrii ineptiile?
Sa nu spui ca nu-i adevarat ca stie tot orasul ca ati ajuns impreuna la urgena in coma alcoolica!
2.   Comentariu trimis de
( 5 apr 2012, 09:22:45
asa a ti votat asa aveti si asa va fi in continuare daca votati asa .alegeti intre carcalete si olarean dar macar nu va plangeti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei