Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2012 - Anul XVII, nr. 79 (4984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 150 de locuri de casă vor fi repartizate tinerilor din Suceava

Miercuri, 4 Aprilie 2012 (16:36:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou cartier pentru tinerii din municipiul Suceava va fi amenajat începând de anul acesta pe dealul Tătăraşi (pe partea dreaptă a drumului care urcă spre Cetatea de Scaun).

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat miercuri că a fost definitivat proiectul reţelei stradale a noului cartier, astfel încât, după sărbătorile de Paşti, acestea vor fi trasate în teren.

“În jurul datei de 1 mai vom repartiza în teren cele 142 de parcele, cu o suprafaţă de câte 300 de mp, tinerilor care au până în 35 de ani”, a spus Ion Lungu, care i-a îndemnat pe beneficiarii Legii 15/2003 să îşi pregătească documentaţia pentru obţinerea autorizaţiilor de construcţie.

Edilul sucevean a precizat că acest cartier va beneficia de reţele de apă şi canalizare prin intermediul proiectului de 22 de milioane de euro care vine în continuarea proiectului ISPA şi se va derula chiar de anul acesta.

“Este al doilea cartier de acest gen pe care îl amenajăm în municipiul Suceava, după cel de pe Dealul Mănăstirii, şi încercăm să ducem şi utilităţile necesare - apă, canalizare, străzi, energie electrică, cu eforturi considerabile”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.

Eliberarea autorizaţiilor de construire va fi posibilă doar după repartizarea în teren a locurilor pentru fiecare din cei 142 de beneficiari. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 150 de locuri de casă vor fi repartizate tinerilor din Suceava.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 150 de locuri de casă vor fi repartizate tinerilor din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce bataie de joc... trimis de
( 4 apr 2012, 18:48:17
Cartierul Tineretii dinspre Plopeni arata jalnic.Case infipte una-n alta in enspe directii,culori ca pe papagal,zeci de forme si proiecte,linia de inalta tensiune colea,la doi pasi,un bazar ciudat si fara gust care nu place privitorului.Cand vad sarpanta langa sarpanta ma gandesc cu groaza la dezastrele pe care le-ar face un incendiu.Cum sa dai doar 300 mp pentru casa?Da mai mult la mai putini,e aberant de mic terenul.Eu unul n-as baga bani de-o casa pe un petec de pamant!Cand vom avea un arhitect al orasului?Oricum,acum e cam tarziu....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei