Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2012 - Anul XVII, nr. 79 (4984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recunoaştere

Diplome de excelenţă şi medalii de aur pentru universitarii suceveni, la un salon internaţional de inventică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitarii suceveni au participat la ediţia Jubiliară a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii Pro Invent 2012 de la Cluj-Napoca cu 25 de invenţii. Evenimentul a avut loc în perioada 27-30 martie.

Universitatea „Ştefan cel Mare” a avut cea mai valoroasă reprezentare din cei 80 de expozanţi, aşa încât, pe lângă diplomele şi medaliile obţinute, universitatea a primit şi Diploma de excelenţă şi Medalia de aur pentru activitatea globală de inventică. Totodată, un colectiv al Facultăţii de Inginerie Alimentară din cadrul USV a obţinut Diploma de excelenţă şi Medalia de aur cu menţiune specială, a doua distincţie, ca importanţă, în cadrul Salonului.

Astfel, profesorii universitari de la USV s-au întors de la Salonul Internaţional de Inventică de la Cluj cu Diploma de excelenţă şi medalia jubiliară Pro Invent 2012 pentru promovarea creativităţii şi inventicii româneşti, distincţie ce a fost înmânată profesorului univ. dr. ing. Gheorghe Gutt, Diploma de excelenţă şi medalia de aur acordată profesorilor Dorel Cernomazu, Laurenţiu Dan Milici, Mariana Rodica Milici, Ilie Nitan, Constantin Ungureanu, Elena Olariu, Mihai Raţă şi Ilie Romaniuc, pentru Grup de Invenţii. La acelaşi salon, sucevenii au mai primit Diploma de excelenţă şi medalia de aur pentru invenţia „Procedeu pentru electrodepunere uniformă a nichelului pe suport de cupru” echipei formate din Violeta Vasilache, Constantin Filote, Ion Sandu şi Andrei Victor Sandu. Călin Ciufudean, Corneliu Buzduga şi Alecsandru Chetrariu au primit Diploma de excelenţă pentru invenţia „Sistem pentru monitorizarea scurgerilor de gaz metan”.
Invenţia „Roată motoare de acţionare electromagnetică” a primit Diploma de excelenţă, distincţie acordată lui Radu Pentiuc, Leon Mandici şi Lorin Cantemir.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diplome de excelenţă şi medalii de aur pentru universitarii suceveni, la un salon internaţional de inventică.
 Vizualizări articol: 1142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Diplome de excelenţă şi medalii de aur pentru universitarii suceveni, la un salon internaţional de inventică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gloata de butoane trimis de
( 4 apr 2012, 12:32:03
la cum se face doctoratul in suceava mi-e si rusine sa vad articole in ziar.
sunt o gloata de indivizi care stau toata ziua si incerca sa reinventeze roata, scot zeci de brevete de inventie in grup schimband un pic forma a ceva existent sau aducand "imbunatatiri" . este rusinos unde se duc fondurile astea si pe ce gen de oameni. tot respectul pentru veteranii, ex cernomazu, pentiuc care furnizeaza zeci de "idei" noi viitorilor doctori in inginerie. rusinos!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei