Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2012 - Anul XVII, nr. 61 (4966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă procurori

Fiul primarului din Ciocăneşti, urmărit penal pentru exploatarea ilegală a unei cariere de piatră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administratorul unei societăţi din municipiul Vatra Dornei, fiul primarului din comuna Ciocăneşti, este urmărit penal într-un dosar care vizează efectuarea de exploatări ilegale la o carieră de piatră. La propunerea poliţiei, procurorii au confirmat începerea urmăririi penale faţă de Nelu Tomoioagă, în vârstă de 30 de ani, din comuna Ciocăneşti, el fiind acuzat de infracţiunea de executare de activităţi miniere fără permis sau licenţă, faptă prevăzută de articolul 57, aliniatul 2 din Legea 85/2003, Legea minelor şi pedepsită cu închisoare de la şase luni la doi ani.  

Concret, administratorul ar fi dispus activităţi de exploatare minieră în cariera de piatră „Lelici”, aparţinând Consiliului Local al comunei Dorna Candrenilor, deşi nu mai deţinea permis sau licenţă de exploatare. Firma acestuia a avut concesionată cariera de piatră, în baza unei hotărâri din 28 octombrie 2005, însă activitatea de exploatare a început în luna octombrie 2008, fiind desfăşurată până în luna august 2010. În această perioadă, precizează anchetatorii, societatea ar fi lucrat ilegal.

Conform actualului primar din Dorna Candreni, Candrea Mafteiu, exploatarea s-ar fi făcut în baza unui act adiţional realizat la un contract deja reziliat, ceea ce contravine legii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul primarului din Ciocăneşti, urmărit penal pentru exploatarea ilegală a unei cariere de piatră.
 Vizualizări articol: 1204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Fiul primarului din Ciocăneşti, urmărit penal pentru exploatarea ilegală a unei cariere de piatră2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE trimis de
(14 mar 2012, 12:55:02
ESTE O TRADITIE DE FAMILIE,INCA DIN 1996,CAND TAC-SU,CONLUCRA ,,FRUCTUOS'' CU DOUA FIRME FANTOMA DIN BUCURESTI,PRIVIND ACHIZITIA UNOR UTILAJE,CU AJUTORUL UNUI FOND PHARE.
DAR CE NU POATE REZOLVA,TRAFICUL DE CHERESTEA,PE RUTA CIOCANESTI-BUCURESTI,CHIAR CU DOCUMENTE FALSIFICATE???
DACA ,,NELUTU'' VA ANCHETAT CUM TREBUIE,S-AR PUTEA CA SURPRIZELE SA CONTINUIE SI CU NISTE ,,INHUMARI'' DE ,,TOXICE'',ACEA ZONA AVAND ASTFEL DE PROBLEME INCA DE PRIN '99!SUCCES ANCHETATORILOR!
2.   Popa Sapca trimis de
(14 mar 2012, 20:45:29
Daca nu o sa cotizeze tac-su unde trebuie, s-ar putea ca paintele, sa faca vre-o cateva luni slujbe la capela pandaimosului... Dar, parerea mea e ca se va musamaliza totul, asa cum e, deja, traditional la noi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei