Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2012 - Anul XVII, nr. 61 (4966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reparaţii costisitoare

Spitalul Suceava cheltuieşte 50.000 de lei pentru repararea computerului tomograf

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava va investi 50.000 de lei pentru repunerea computerului tomograf în funcţiune. Aparatul a devenit inutilizabil săptămâna trecută, cauza fiind o defecţiune a tubului, una dintre cele mai importante piese şi care trebuie acum înlocuită. Conducerea Spitalului Suceava speră ca până săptămâna viitoare piesa defectă să fie schimbată cu una nouă, cu bani de la Consiliul Judeţean, iar computerul tomograf să redevină funcţional.

Tomograful aflat la această oră în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava este o producţie din 2007 a firmei General Electric. Aparatul a fost achiziţionat în 2008, contra unei sume de 500.000 de dolari, asigurată de Ministerul Sănătăţii. La vremea respectivă, conducerea Spitalului Suceava a anunţat că tomograful de care dispune este cel mai performant din judeţ, având opt slice-uri, ceea ce înseamnă un grad mic de iradiere şi posibilităţi de diagnosticare foarte precise.
Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava au informat săptămâna trecută că până la remedierea problemelor tehnice survenite la computerul tomograf a fost încheiat un contract de prestări servicii cu firma Explora, pacienţii fiind trimişi la acest centru medical cu o autosanitară, în urma unei înţelegeri făcute cu responsabilii de la Ambulanţa Suceava. Toate cheltuielile legate de transport şi investigaţii sunt suportate de conducerea unităţii. Bolnavii care necesită o tomografie, dar nu reprezintă cazuri grave sunt reprogramaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Suceava cheltuieşte 50.000 de lei pentru repararea computerului tomograf.
 Vizualizări articol: 1264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalul Suceava cheltuieşte 50.000 de lei pentru repararea computerului tomograf0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei