Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2012 - Anul XVII, nr. 61 (4966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Accident cumplit la Fălticeni

Femeie omorâtă sub roţile unui jeep, lângă trecerea de pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

groaznic accident rutier petrecut la intersecţia a două străzi din municipiul Fălticeni. Scena accidentului a fost una de coşmar, victima fiind prinsă sub roţile maşinii de teren şi târâtă în jur de douăzeci de metri.

Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 9.45. La volanul unei maşini de teren jeep se afla Vasile Ciora, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Satu Mare. El se deplasa pe strada Nicolae Beldiceanu, iar accidentul s-a petrecut în momentul în care, ajuns în intersecţie, acesta a virat la dreapta, spre strada Mihai Eminescu.

În zona marcajului pietonal de pe strada Mihai Eminescu, maşina de teren a surprins-o pe Adriana Bobuţan, de 56 de ani, care se angajase în traversare din stânga şoferului.

Conform anchetei poliţiei, după impact victima a căzut pe carosabil, autoturismul de teren trecând  peste ea cu roţile din dreapta. Victima a fost târâtă până în spatele maşinii, în partea stângă, personalul medical care a ajuns imediat la faţa locului găsind-o decedată.

De altfel, teribilul accident a desfigurat-o pur şi simplu pe femeia de 56 de ani, care nu a avut practic nici o şansă de supravieţuire. 

În faza preliminară a anchetei, poliţiştii rutieri au evitat să se pronunţe dacă victima s-a angajat în traversare pe trecerea de pietoni ori prin apropierea acesteia. În ambele situaţii, au precizat poliţiştii, şoferul are o culpă importantă în producerea accidentului deoarece a efectuat imprudent virajul la dreapta. 

Şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemie 0. El a fost dus apoi la spitalul municipal din apropiere, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

El va fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie omorâtă sub roţile unui jeep, lângă trecerea de pietoni.
 Vizualizări articol: 990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Femeie omorâtă sub roţile unui jeep, lângă trecerea de pietoni3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Soferul... trimis de
(14 mar 2012, 22:32:13
da, soferul care conduce falticeniul ( zic bine cu litera mica) . Acolo e un trafic la fel ca in Suceava - arhaic. . Politia sta la cafele, masinile sunt parcate in statiile de autobuz, pe trecerile de pietoni, sub semafoare, in intersectii s.a.. Rusine celor care administreaza orasul pentru ca sunt astfel de victime : atat cele lovite de masini, cat si cele care lovesc- respectic soferii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei