Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2012 - Anul XVII, nr. 21 (4926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vreme de iarnă

Trenurile din direcţia Bucureşti, întârzieri cu orele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trenuri anulate sau întârzieri de sute de minute. Cu asta s-au confruntat sucevenii care au venit de la Bucureşti, iar calvarul era unul similar şi pentru cei care doreau să plece spre Capitală. „Campion” la capitolul întârzieri a fost trenul interregio 1755, care trebuia să plece miercuri seară din Bucureşti Nord la ora 23.25 şi a pornit la drum abia în jurul orei 4.00. Cum era şi de aşteptat, a ajuns la destinaţie cu mare întârziere. Mai exact 322 de minute faţă de ora normală de sosire, 6.13. Şi spre Bucureşti situaţia era la fel de grea. De exemplu, trenul intercity 552, care trebuia să ajungă la Bucureşti la ora 11.38, avea o întârziere de 360 de minute.
Nici în privinţa altor trenuri situaţia nu a fost mai bună.
Trenul interregio 551, care venea de la Sofia şi mergea spre Moscova, cu tranzit prin Suceava, avea ieri după-amiază o întârziere „necunoscută”, surse din cadrul CFR precizând că nici nu intrase încă în ţară din Bulgaria.
Un alt tren interregio, 1653, care a plecat din Bucureşti Nord miercuri seară la 21.30, a sosit la Suceava cu două ore peste limita stabilită conform orarului, în timp ce interregio 1753 a sosit la destinaţie cu 90 de minute întârziere.
Din cauza viscolului puternic, trenul intercity 551 nu a mai ajuns deloc la Suceava, iar perechea sa, care trebuia să plece ieri înapoi spre Capitală, a fost anulată.
Şi în cazul trenului 1651, cu oră de plecare 14.00 din Bucureşti Nord, situaţia nu era mai strălucită, având la plecare o întârziere de peste 200 de minute.
Pentru ziua de astăzi nu se ştie cu exactitate cum vor circula trenurile, şi asta din cauza faptului că o parte din garnituri nu au mai ajuns la destinaţie. Cert este că şi pentru alte trenuri se aşteaptă să circule cu mari întârzieri.

 

Aeroportul Salcea este operaţional, dar de la Bucureşti nu a zburat nimic

În privinţa Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea, administratorii acestuia au menţionat ieri că era operaţional. Totuşi, cursele regulate spre Bucureşti nu au circulat, şi asta pentru că miercuri seară din Capitală nu a sosit avionul, iar ieri dimineaţă nu a avut ce pleca. Reprezentanţii aeroportului spun că toţi călătorii care aveau bilete rezervate au fost anunţaţi de problemele apărute şi că li se vor returna banii.
În privinţa circulaţiei rutiere din judeţ, ieri nu se semnalau situaţii deosebite şi nici drumuri blocate. Drumarii au intervenit cu zeci de utilaje pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil.
Numai la nivelul drumurilor naţionale din judeţ s-au împrăştiat aproape 700 de tone de material antiderapant şi 40 de tone de sare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trenurile din direcţia Bucureşti, întârzieri cu orele.
 Vizualizări articol: 1666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trenurile din direcţia Bucureşti, întârzieri cu orele5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei