Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 dec 2011 - Anul XVI, nr. 303 (4901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La bradul împodobit

Moş Crăciun a venit cu peste 1.500 de cadouri la copiii din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Parcul din zona Policlinicii Areni, unde se află bradul de Crăciun şi Orăşelul Copiilor, a fost plin de lume ieri seară, când Moş Crăciun a venit cu tolba încărcată cu peste 1.500 de cadouri pentru copiii cuminţi.

Sub bradul luminos, Moş Crăciun, ajutat de primarul Ion Lungu, a împărţit pungile cu surprize dulci, dar şi cu rechizite copiilor din zona centrală a Sucevei, din cartierele George Enescu şi Zamca, dar şi celor care au bătut cale mai lungă, venind special pentru asta din Obcini şi Burdujeni.

Astfel s-a încheiat joi seară acţiunea de distribuire a celor peste 5.000 de cadouri pregătite de Primăria Suceava, la care s-au mai adăugat, în celelalte cartiere, cadourile oferite de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi de deputaţii PD-L Ioan Bălan şi Sanda-Maria Ardeleanu.

Mulţimea de copii şi părinţi veniţi la bradul de Crăciun s-a comportat mai civilizat decât în alte cartiere, foarte puţini fiind cei care s-au împins pentru a ajunge mai rapid în faţă, în vreme ce foarte mulţi copii abia aşteptau să ajungă la Moş Crăciun pentru a-i recita o poezie, pentru a cânta ori pur şi simplu ori pentru a face poze cu el, să le aibă ca amintire.

Primarul Sucevei a precizat că alte cadouri urmau să fie date colindătorilor aşteptaţi la spectacolul pregătit la Iulius Mall:

“Până acum am dat cel puţin 5.000 de cadouri din partea Primăriei Suceava, în toate cartierele, iar de aici mergem la Iulius Mall, unde, de la ora 18.00, are loc spectacolul Colindul Colindelor. Acolo sunt aşteptaţi copiii de la şcolile din municipiul Suceava, cărora le vom împărţi de asemenea cadouri. Cred că am reuşit să-i mulţumim pe toţi copiii cuminţi, mai ales că au fost cadouri pentru toată lumea”.

Şeful municipalităţii sucevene se aşteaptă ca Moşul să ajungă şi la el.

“Cred în Moş Crăciun, chiar de sunt mare şi mă rog ca în primul rând să îmi aducă sănătate şi împliniri în 2012”, a mărturisit Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moş Crăciun a venit cu peste 1.500 de cadouri la copiii din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moş Crăciun a venit cu peste 1.500 de cadouri la copiii din centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei