Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 dec 2011 - Anul XVI, nr. 300 (4898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sărbătorile de iarnă şi copiii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie, o ocazie de a petrece mai mult timp în familie, un moment prielnic manifestărilor de iubire, înţelegere şi sprijin a semenilor.

Fiecare familie încearcă să creeze momente frumoase şi surprize. Adulţii retrăiesc amintiri ale propriei copilării şi construiesc împreună cu copiii lor clipe de neuitat.

Luna decembrie este pentru copii cea mai frumoasă dintre toate. Cadourile, ornamentele, atmosfera, emoţiile, implicarea, totul diferă în această lună. Uneori adulţii sunt cuprinşi de muncă şi griji, copiii însă percep lucrurile altfel. Aşteaptă cu nerăbdare fiecare eveniment al acestei luni.

 

Mai mare atenţie spiritului decât materialului

Este important ca părinte să nu te laşi copleşit decât de bucurie şi armonie. Mai mult decât ce ai, cât şi cum faci, contează cât oferi din sufletul tău, cât timp investeşti pentru comunicare şi crearea unor zile deosebite de familie, cât şi cum implici copilul pentru a trăi la maximum frumuseţea acestei perioade.

Sărbătorile de iarnă nu trebuie reduse la mâncare, cadouri şi formalităţi. În această perioadă ar trebui acordată o mai mare atenţie spiritului decât materialului.

Poate n-ai terminat curăţenia aşa cum îţi doreai sau poate nu-ţi permiţi un anumit meniu ... dar ce folos dacă îţi permiţi orice şi totul este gata la timp şi aşa cum îţi doreai ... dacă nu te concentrezi pe zâmbetul copilului tău ...

Bucură-te de primii fulgi de nea împreună cu copilul şi întreaga familie, joacă-te, plimbă-te, devino un adept al sporturilor de iarnă, ajută micuţul să te ajute la împodobirea bradului, la decorarea casei, la gătitul bucatelor festive. Acordă mai multă atenţie timpului de calitate petrecut împreună. Deschiderea cadourilor este un moment frumos, dar nu-l limita la atât. Joacă-te alături de copil, citeşte-i poveşti, ascultaţi colinde şi învaţă-l să colinde, vizionaţi filme de Crăciun ... Acestea transmit gânduri frumoase, mesaje de bunătate, iertare, victoria binelui, menţin spiritul Crăciunului.

 

Cum întreţinem vraja Crăciunului

Ajută-l să facă felicitări pentru cei dragi, învaţă-l să ofere, serveşte-te de aceste zile înălţătoare să educi bunătatea, înţelegerea, compasiunea, milostenia. Sunt întotdeauna copii mai puţin favorizaţi de viaţă. Ajută-ţi copilul să dăruiască o jucărie, o bomboană ...

Serbările şcolare sunt în toi şi în funcţie de vârsta copilului trebuie să fii pregătit să răspunzi la întrebarea „Moş Crăciun există?”

Poate te-ai preocupat să-l aduci pe „Moş Crăciun” în persoană, poate nu, poate copilul tău se teme de Moş Crăciun sau poate se uită complice la tine şi la fratele mai mic, aceste momente întreţin vraja Crăciunului, fac parte din universul fericit al celor mici. 

Nu uita însă, că un bun Creştin, că toate simbolurile Crăciunului sunt importante, dar el este evenimentul care marchează Naşterea Domnului.

Crăciun fericit alături de cei dragi !

www.problemele-copilului-meu.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sărbătorile de iarnă şi copiii.
 Vizualizări articol: 1421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sărbătorile de iarnă şi copiii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei