Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 dec 2011 - Anul XVI, nr. 303 (4901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Asociaţia „Euroactiv”

Concursul „Colind de Crăciun”, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

 

Asociaţia „Euroactiv” din Suceava, în colaborare cu Palatul Copiilor  Suceava, Iulius Mall Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Suceava şi Şcoala de Şoferi Auto Sette, a organizat, sâmbătă, pe 17 decembrie, Concursul de colinde, urături şi tradiţii populare „Colind de Crăciun”, desfăşurat la Iulius Mall, la care au participat elevi din 16 unităţi de învăţământ din judeţ şi cinci unităţi de asistenţă socială.

„Colind de Crăciun” se înscrie în calendarul Campaniei „Şanse egale pentru toţi copiii”. La evenimentul de sâmbătă au fost antrenaţi peste 400 de copii, de la şcoli din Suceava, Solca, Horodniceni, Hânţeşti, Moldoviţa, Iaslovăţ, Putna, Dumbrăveni, Gura Humorului, Vama, Horodnic de Jos, Vereşti, Fălticeni, Ipoteşti, Grămeşti, Băneşti, Rădăuţi şi din centre de plasament şi case de tip familial, care, la finalul acţiunii, au primit cadouri de la sponsori.

 

Spectacol, în deschiderea concursului

Ca la orice concurs, a fost ales un juriu, compus din cinci membri: prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, deputat PD-L şi preşedinta juriului, directorul executiv al DGASPC Suceava, Margareta Isăilă, inspector şcolar Alexandra Chirilă - Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Cristi Costiuc, unul din sponsorii principali ai concursului şi Constantin Alexa, de la Şcoala de şoferi Auto Sette – Suceava.

În deschiderea evenimentului, câteva eleve de la Palatul Copiilor Suceava, coordonate de profesoara Mihaela Schiotis, au prezentat două dansuri, iar elevii Grupului Vocal „Visul Copiilor”, al Asociaţiei „Euroactiv” Suceava, au încântat publicul cu melodiile „E noaptea de Crăciun” şi „Viflaime, Viflaime”.

Concursul a continuat cu derularea probei de voce, unde fiecare grup a prezentat două colinde. După finalizarea probei de voce, juriul a deliberat clasamentul final pe trei secţiuni. În timp ce juriul delibera clasamentul final, Grupul Vocal „Visul Copiilor”, al Asociaţiei „Euroactiv” Suceava, a încântat publicul cu două melodii „Moşul” şi „Haleluja”, solist vocal Alexandru Tănase, elev la Şcoala din Plopeni.

 

Clasament pe unităţi şcolare

Clasamentul final al concursului a fost: Locul I: Şcoala cu clasele I – VIII din Ipoteşti, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Şcoala cu clasele I – VIII din Iaslovăţ şi Centrul de Plasament „Speranţa” din Suceava, Grup Şcolar „Vasile Cocea” – Moldoviţa;

Locul II: Şcoala cu cl. I – VIII nr. 8 Suceava, Grup Şcolar – Dumbrăveni, Şcoala cu cl. I – VIII nr.11 „Miron Costin” din Suceava, Şcoala cu cl. I – VIII din Hânţeşti, Şcoala cu cl. I – VIII din Vereşti, Şcoala cu cl. I – VIII din Băneşti, Serviciul alternativ de tip familial din Fălticeni, Centrul de Copii „Sf. Nicolae” din Suceava;

Locul III a fost ocupat de copiii de la Serviciul alternativ de tip familial din Gura Humorului, Şcoala cu cl. I – VIII „Ştefan cel Mare” – Putna, Şcoala specială cu cl.I – VIII „Sf. Stelian” din Rădăuţi,

Juriul a acordat şi patru menţiuni: Şcoala cu cl. I – VIII din Vama, Şcoala cu cl. I – VIII din Horodnic de Jos, Şcoala cu cl. I – VIII din Grămeşti, Şcoala cu cl.I – VIII din Horodniceni.

Acţiunea de la Mall Suceava a continuat cu prezentarea de obiceiuri şi tradiţii de iarnă, unde publicul a putut urmări cele mai frumoase măşti şi urături bucovinene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul „Colind de Crăciun”, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Concursul „Colind de Crăciun”, la Iulius Mall4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei