Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 dec 2011 - Anul XVI, nr. 303 (4901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

“Moş Crăciun face minuni”

Spectacolul de caritate al elevilor de la “Dragoş Vodă” a fermecat peste o mie de spectatori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Spectacolul de Crăciun pregătit de un grup de elevi ai Colegiului Naţional “Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc a adus zâmbetul pe chipurile a peste o mie de spectatori, dar, în acelaşi timp, a făcut ca zece familii sărace să aibă parte de sărbători îmbelşugate.

Iniţiativa elevilor clasei a XI-a A, reprezentaţi de Răzvan Crăciunaş, care au venit cu ideea de a organiza un spectacol umanitar - “Moş Crăciun face minuni”, pentru a strânge bani pentru familiile sărmane, s-a concretizat prin realizarea a trei reprezentaţii, care s-au bucurat de aprecierea a peste o mie de spectatori.

Ieri dimineaţă, pachetele cu alimente cumpărate din banii adunaţi de la spectatori – aproximativ 3.000 de lei, au ajuns la zece familii nevoiaşe din Câmpulung Moldovenesc, pentru care Moş Crăciun a făcut minuni, cel puţin în acest an.

 

Turul lumii, alături de Crăciuniţe şi Moşi Crăciun     

La fiecare reprezentaţie, spectacolul “Moş Crăciun face minuni” a fost susţinut cu sala arhiplină, sute de elevi de la celelalte instituţii de învăţământ din localitate venind să îi admire pe colegii lor de pe scenă, dar să şi ajute o cauză bună.

Ei au putut admira intrarea în scenă a Crăciuniţelor şi a Moşilor Crăciun, au apreciat vocea de aur a Emanuelei Mândrilă, care s-a făcut deja remarcată atât în ţară, la Festivalul „Maria Tănase”, cât şi peste hotare, dar şi dansul Crăciuniţelor din clasa a XI-a A.

Spectatorii au făcut un ocol al lumii prin intermediul obiceiurilor de Crăciun din alte ţări, puse în scenă de trei fete talentate, care, prin cântece şi dansuri, i-au făcut să zboare cu gândul pe alte continente şi prin multe ţări.

Mădălina Huţanu i-a încântat pe spectatori cu colinde, Georgiana Zlei şi Matei Vaman cu un frumos vals, în vreme ce sceneta “Alba ca Zăpada”, al cărei personaj principal era de fapt neagră – neagră, doar pletele fiindu-i blonde, a stârnit lungi hohote de râs.

Răzvan Crăciunaş, sufletul acţiunii caritabile “Moş Crăciun face minuni”, a recitat “Sonetul 67” al lui William Shakespeare, după care spectatorii au putut trăi spiritul Crăciunului prin intermediul a două frumoase colinde interpretate de corul Colegiului “Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, condus de profesorul Bogdan Faraon.

Ansamblul artistic „Rarăul”, coordonat de Ilie Filimon, a fost prezent cu două momente artistice – dansuri populare din Moldova, apoi cu dansuri ţigăneşti.

Spectatorii au avut parte de o nouă demonstraţie de vals, oferită de doi dansatori profesionişti – Adelina Zepciuc şi Sabin Vlad.

Parada costumelor create de Florentina Lucău, pe tema Crăciunului, s-a bucurat din plin de aprecierea publicului, care a admirat costumele de Crăciuniţe, de ren, om de zăpadă, brăduţ, Crăiasa Zăpezii, dar şi mireasa colecţiei.

Spectacolul coordonat de profesoara Rodica Loghin, care nu putea avea loc fără sprijinul sponsorilor, s-a încheiat cu o nouă reprezentaţie de colinde a corului de la „Dragoş Vodă”, care le-a cântat la final spectatorilor “La mulţi ani!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul de caritate al elevilor de la “Dragoş Vodă” a fermecat peste o mie de spectatori.
 Vizualizări articol: 1233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Spectacolul de caritate al elevilor de la “Dragoş Vodă” a fermecat peste o mie de spectatori5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei