Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 dec 2011 - Anul XVI, nr. 303 (4901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprea, militarilor: Sunteţi un corp de elită, caracterele de care România are nevoie astăzi

Vineri, 23 Decembrie 2011 (15:38:01)

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, le-a transmis militarilor, în mesajul adresat cu ocazia sărbătorii Crăciunului şi a Noului An, că reprezintă "un corp de elită, o armată profesionistă", dar şi "caracterele de care România are nevoie astăzi".

Ministrul spune, în mesajul adresat cu ocazia sărbătorii Crăciunului şi a Noului An, că 2011 a fost un an greu, însă armata şi-a făcut datoria faţă de ţară.

"Vom încheia în curând încă un an în care am muncit împreună pentru îndeplinirea obiectivelor asumate de Armată în faţa cetăţenilor României şi în faţa aliaţilor noştri. A fost un an greu. Dar, la final, pot să spun cu toată hotărârea că a fost un an în care Armata României şi-a făcut datoria faţă de ţară", spune ministrul în mesajul său.

Gabriel Oprea precizează că a primit din partea multor instituţii şi persoane mesaje de apreciere şi de încurajare, mesaje care confirmă profesionalismul, curajul şi devotamentul militarilor români, îndemnându-i pe aceştia să se simtă mândri de ei înşişi.

"Am ştiut să trecem împreună, cu chibzuinţă, peste lipsurile şi greutăţile acestei perioade de criză, am găsit soluţii adecvate pentru toate problemele şi ne-am îndeplinit angajamentele. În calitate de ministru al Apărării, dar şi de militar, sunt onorat să fac parte din aceeaşi echipă cu dumneavoastră", mai spune ministrul.

El le transmite militarilor că reprezintă "un corp de elită, o armată profesionistă", dar şi "caracterele de care România are nevoie astăzi".

"Sunteţi un exemplu pentru societatea noastră, iar acesta este cel mai de preţ rezultat al educaţiei militare şi al eforturilor depuse zi de zi", mai spune ministrul, explicând că îi simte pe militari ca pe propria familie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oprea, militarilor: Sunteţi un corp de elită, caracterele de care România are nevoie astăzi.
 Vizualizări articol: 698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprea, militarilor: Sunteţi un corp de elită, caracterele de care România are nevoie astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei