Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2011 - Anul XVI, nr. 229 (4827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sfârşit tragic

Şi-a bătut soţia şi apoi şi-a dat foc la casă, murind asfixiat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Plopeni-Salcea, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a murit asfixiat în propria locuinţă după un incendiu provocat chiar de el, înainte de gestul fatal acesta bătându-şi soţia şi alungând-o de acasă. Tragedia s-a petrecut ieri, în jurul orei 12.30, la locuinţa soţilor Gabriel şi Lăcrămioara Sfetcu, de pe strada Adunării din Plopeni.

Pompierii Detaşamentului Suceava, care au intervenit la faţa locului alături de lucrătorii de la Serviciul Voluntar Salcea, au găsit un foc mocnit în interiorul locuinţei, bărbatul, Gabriel Sfetcu, fiind scos afară de un vecin.

 

Resuscitat fără succes mai bine de jumătate de oră

„Am vrut să intru mai întâi pe uşă, dar nu am putut din cauza fumului. Am spart un geam şi l-am găsit sub masă, în bucătărie. Casa nu ardea, dar ieşea fum din toate încheieturile”, a declarat Cristian Bârgovanu, vecinul care a sărit în ajutorul victimei.   

Echipajele medicale de la SMURD şi Ambulanţă l-au găsit pe bărbatul de 36 de ani în curtea locuinţei, inconştient, intoxicat cu monoxid de carbon. Sub privirile a zeci de oameni îngroziţi, bărbatul a fost supus manevrelor de resuscitare mai bine de jumătate de oră, însă fără succes, în cele din urmă constatându-se decesul.

.

„Am văzut cum ieşea fum din casa lor, am început să răcnesc... nevasta plângea sub peretele casei mele....”

Soţia victimei şi fetiţa lor în vârstă de cinci ani se adăpostiseră la vecina de peste drum.

„Eram singură acasă, a venit femeia plângând şi striga "<M-o bătut! M-o bătut!..." "Când m-am dus să închid poarta am văzut cum ieşea fum din casa lor, am început să răcnesc... nevasta plângea sub peretele casei mele....”, a descris scenele de coşmar Profira Gâză, femeia la care s-a adăpostit soţia disperată.

De altfel, din cauza şocului de a-şi vedea casa distrusă şi soţul mort, femeii i s-a făcut rău, având nevoie de ajutor medical de urgenţă.

Vecinii au mai povestit că cei doi soţi s-au înţeles bine până în urmă cu un aproximativ un an de zile. Problemele ar fi apărut după ce bărbatul şi-a pierdut serviciul şi a căzut în patima alcoolului. În ultima perioadă, au povestit cunoscuţii, în familia celor doi scandalurile erau extrem de dese, iar bărbatul din ce în ce mai violent.  

Din ancheta pompierilor rezultă că incendiul din interior a afectat bucătăria casei, camera centralei şi planşeul locuinţei, pagubele fiind mari, de ordinul zecilor de mii de lei.

În privinţa cauzei incendiului, ancheta preliminară arată că a fost vorba de o incendiere intenţionată a proprietarului prin folosirea unei surse de aprindere, flacără.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a bătut soţia şi apoi şi-a dat foc la casă, murind asfixiat.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şi-a bătut soţia şi apoi şi-a dat foc la casă, murind asfixiat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei