Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2011 - Anul XVI, nr. 229 (4827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Şeful RPC Fălticeni, Florin Lefter, arestat la Paşcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Membru activ al grupurilor care făceau legea prin oraş, dar şi un client fidel al poliţiştilor, un individ din Fălticeni a sfârşit prin a fi arestat în judeţul vecin Iaşi. Este vorba de Florin Lefter, şeful Serviciului de Intervenţie Rapidă pe zona Fălticeni şi Paşcani al firmei RPC. Ieri după-amiază, Judecătoria Paşcani a emis mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile pentru nu mai puţin de cinci infracţiuni. În sarcina lui Florin Lefter au fost reţinute: violare de domiciliu, loviri, vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Lefter, împreună cu alţi amici şi colegi de la RPC, au fost ridicaţi de acasă, din Fălticeni, încă de luni, de forţele de poliţie şi duşi la Paşcani pentru audieri. În final, doar Florin Lefter a ajuns după gratii, iar o altă persoană din anturajul său a primit interdicţia de a părăsi localitatea, ceilalţi participanţi la incidentul care a dus la acest final scăpând basma curată.

Totul a plecat de la un incident care a avut loc la o sală de jocuri mecanice din Paşcani şi pe care Florin Lefter o administrează. Un grup de romi a avut o altercaţie cu unul dintre angajaţi, pe care l-au şi lovit, refuzând să şi plătească. Imediat a fost constituit un adevărat „comando”, iar patru maşini cu oameni de la RPC au „descins” la locuinţele romilor dintr-un sat din apropiere de Paşcani. Romii au fost bătuţi temeinic, câţiva dintre ei având nevoie şi de îngrijiri medicale. Ulterior acestui atac, Florin Lefter şi amicii săi au încercat să ajungă la o înţelegere cu romii, dar în final acest lucru nu a mai fost posibil.

Florin Lefter este un adevărat cal breaz, în Fălticeni fiind implicat în mai multe răfuieli dintre bande de cartier rivale.

Împotriva sa au fost formulate şi alte acuzaţii, cum ar fi, de exemplu aceea că a agresat fizic şi verbal o doctoriţă care era de gardă la Spitalul Municipal Fălticeni.

O acuzaţie similară celei pentru care Lefter a fost arestat la Paşcani există şi la Fălticeni. Mai exact, Florin Lefter şi-ar fi făcut singur dreptate împotriva unor persoane din Baia, dar dosarul care priveşte acest caz trenează de luni bune la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful RPC Fălticeni, Florin Lefter, arestat la Paşcani.
 Vizualizări articol: 4094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 9 voturi
Şeful RPC Fălticeni, Florin Lefter, arestat la Paşcani3.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RPG- FIRMA DE BATAUSI! trimis de
(28 sep 2011, 11:21:47
Firma se numeste RPG si se cunoaste ca este firma de paza de batausi si infractori. Chiar ma mir ca mai are autorizatie de functionare in conditiile in care treaba este imputita de la cap, de la patronul firmei Ventoniuc Daniel.
1.1  RE: RPG- FIRMA DE BATAUSI! trimis de
(28 sep 2011, 15:39:39
Interesant e ca nici dupa cateva ore nu s-au sfiit sa schimbe titlul gresit (RPC-RPG), probabil sa nu le faca reclama,
1.2  RE: RPG- FIRMA DE BATAUSI! trimis de
(29 sep 2011, 10:18:41
pentru EUDINSUCEAVA- poate voi la Echipa aveti angajati psihologi, filo(so)fi, si faceti terapie cu infractorii,le inmanati un exemplar din Bunele Maniere. Altii ca cei de la RPG au sportivi, batausi, cam ce ar trebuii sa aiba o firma de paza. Ma intreb cei de la DPIR au angajati poeti. Sunt client al acestei firme si sunt foarte multumit de serviciile dumnealor.Am scapat de ciuma neagra,si de 2 ani de zile nu mai am probleme cu "comunitarii", scurt si la obiect,rezolva problema. Cu RPG rufele mele sunt mult mai albe.
2.   Belea trimis de
(28 sep 2011, 12:38:31
ma mir cum sa ajungi in arest ca ai batut niste ciori in tara ta, se duce lumea de rapa ...
2.1  RE: Belea trimis de
(29 sep 2011, 10:22:07
Asa e in Romania, nu ai voie sa te aperi de colorati, trebuie sa-i mangai pe crestet.BRAVO LEFTER, pune-i la pamant, pune-i la pamant..........
3.   Pacat.... trimis de
(28 sep 2011, 12:46:20
Cand se va ajunge ca in Bulgaria, o sa ne aducem aminte de Florin si "gasca" lui.
Parerea mea e ca omul a procedat la fel cum ar fi procedat si alti 1 milion de romani. Cu acesti romi nu ajungi la nici un capat, decat cu bataia. Acesti "oameni" nu merita protejati de lege pentru ca ei sunt cei care nu respecta legea. BRAVO RPG !
4.   Bulgaria, Bulgaria, viva Bulgaria trimis de
(28 sep 2011, 13:18:17
În Bulgaria erou, în România la bulău!
5.   Comentariu trimis de
(28 sep 2011, 14:25:49
Dar daca nu avea baietii lui ca sa-si faca dreptate singur crezi ca in Romania de azi rezolva cineva din politie sau justitie aceste scandaluri cu tigani?Pe dracu ,ramanea totul in coada de peste ,dar asa macar le-a dat o mama de bataie la ciori ca sa nu mai creada ca ei sunt peste lege.BRAVO DOMNULE.FA TU SINGUR DREPTATE DACA ALTII NU SUNT IN STARE.
6.   Misto trimis de
(28 sep 2011, 14:47:13
Misto ca victimele au fost tigani, iar politia si procurorii au actionat rapid. Daca victimele erau romani si agresorii tigani, eu nu sunt sigur ca se mai miscau atat de bine "organele".
Sunt curios ce pedeapsa au primit tiganii care au refuzat sa plateasca si au si batut un angajat al salii de jocuri.
6.1  RE: Misto trimis de
(28 sep 2011, 15:36:26
Foarte bun comentariul !
6.2  RE: Misto trimis de
(28 sep 2011, 19:18:14
pai vinovati sunt angajatii localului pentru ca au avut tupeul sa le ceara tiganilor sa-si plateasca consumatia. Se stie ca acesti minoritari (care in curand vor ajunge majoritari) pot face tot ce le trece prin cap, deoarece au atins un nivel de civilizatie superior.
Am inteles ca exista un proiect de lege prin care cetatenii vor fi obligati sa le puna tiganilor la dispozitie toata agoniseala pe care au reusit sa o stranga. Adica cand vine tiganul noaptea la furat, tu esti obligat sa legi cainele si sa deschizi usa. Eventual sa-l ajuti sa-si incarce caruta cu lucrurile pe care acesta (tiganul) a decis sa le fure. Daca ai tupeul sa-ti aperi gospodaria, esti incadrat la discriminare etnica si esti pasibil de amenda sau puscarie.
7.   Sa fie lumina! trimis de
(28 sep 2011, 23:13:21
Curajul e pedepsit crunt... Daca stai si accepti injosirea .e foarte bine.. Apoi incepe sa platesti avocatii .. sa te rogi de ei sa se gandeasca ca ai copii, sotie, datorii, si demnitate... Daca le dai bani - gasesc ei o solutie sa le fii dator pe viata! Daca nu dai - nu ai nici liniste, nici cinste, nici nimic.. te-au cam bagat intr-o categorie greu de definit doar pentru ca ai mai mult curaj decat altii. Sper sa te descurci, dar fii mai prudent pe viitor ... adica bate-i mai bine!!! Sa nu se mai auda! tine-te tare, florine!
8.   Sa fie lumina! trimis de
(28 sep 2011, 23:15:08
Sandrinio, esti sigur de ce afirmi?
9.   Intotdeauna firma de paza e anchetata!!!! trimis de
(29 sep 2011, 03:54:41
De ce???? Daca politisti pascaneni isi faceau treaba de la inceput poate nu s-ar fi ajuns aici,dar nu! Asa cum stim Politia vegheaza....ahaa...sigur!!!Cat despre Florin Lefter bravo lui...numai cuvinte de lauda!In locul celor care au de comentat fara cunostinte de cauza mai m-as documenta! Florine tine-o tot asa...poate o sa ne desteptam odata!!!
10.   Apel catre sfatul batranilor intelepti trimis de
(29 sep 2011, 10:02:18
Mi-a fost furat telefonul de catre un tigan rrom sau un rrom tigan de cetatenie romana. L-am depistat si l-am dat pe mina Politiei Romane. Drept raspuns m-am ales cu un dosar penal pentru ultraj ,cu amenintari cu moartea din partea cetateanului roman de etnie tiganeasca sau rroma majoritar CAT SI CU AMENINTARI DIN PARTEA POLITISTULUI ANCHETATOR CARE MI-A SPUS CA MA SPULBERA. tIGANUL ERA UN VECHI RECIDIVIST CARE M-AI FURASE CATEVA ZECI DE TELEFOANE .V-a intreb pe voi oameni mai batrani si intelepti care nu aveti reminescente rasiale ce este de facut.....
11.   Bine ia facut trimis de
( 4 oct 2011, 23:15:53
la puscarie sa putrezesti spanchiule tu si cu gasca ta de nespalati luavasi mamele in ☭  de cobai

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei