Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2011 - Anul XVI, nr. 229 (4827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Lucrări

Accesul prin holul principal de la Spitalul Suceava, înterzis pentru vizitatori, pacienţi şi personalul medico-sanitar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Accesul prin holul principal de la Spitalul Suceava este interzis de astăzi pentru vizitatori, pacienţi şi personalul medico-sanitar. Aşa a anunţat directorul Vasile Rîmbu, care a arătat că intrarea este restricţionată din cauza şantierului deschis  săptămâna trecută pentru amenajarea biroului de recepţie şi a sălii de aşteptare,  şi a cărui activitate este îngreunată de traficul intens de persoane.

„Jumătate din hol este blocat din cauza lucrărilor. Pentru că toată lumea trece pe acolo se munceşte fragmentat, ceea ce nu este indicat”, a explicat directorul unităţii.

Vasile Rîmbu a adăugat că, de astăzi, accesul pentru personalul TESA este comun cu cel pentru angajaţii laboratorului Synevo, în timp ce personalul medical şi auxiliar poate folosi intrarea de la laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală, deschis între orele 06.00 şi 19.00, cea de la Ambulatoriul Integrat de Specialitate, deschis în intervalul orar 07.00-16.00, sau cea din aripa nouă a spitalului, unde funcţionează secţii ca Balneofizioterapie, Cardiologie, Ortopedie.

 

Pe unde este permis accesul pacienţilor

Pacienţii internaţi prin serviciul de cronici pot ajunge în incinta unităţii prin Ambulatoriul Integrat de Specialitate, care asigură accesul către vestiarul în care îşi pot schimba hainele de stradă cu cele de spital. Bolnavii internaţi prin UPU vor urma de astăzi traseul deja ştiut. Pentru vizitatori, accesul este permis tot prin holul Laboratorului de Radiologie şi Imagistică Medicală sau prin holul Ambulatoriului Integrat de Specialitate, dar numai în timpul programului de vizită, stabilit între orele 14.00 şi 16.00.

Aparţinătorii pot intra în spital şi în afara programului oficial de vizită, dacă este vorba de cazuri speciale sau de urgenţă, însă doar cu acceptul medicilor şefi de secţie sau al medicilor curanţi.

Vasile Rîmbu a precizat că toate aceste măsuri au fost luate pentru a nu se crea aglomeraţie, mai ales că, în momentul de faţă, în spital se derulează şi lucrări de reabilitare şi modernizare a Blocului Operator şi a secţiilor de Neurochirurgie, Chirurgie Plastică şi Reparatorie, Chirurgie Vasculară, Chirurgie Generală.

„Dorim să fim înţeleşi de către vizitatori, să respecte pe cât posibil orele de vizită, pentru a nu perturba activitatea spitalicească şi cea de intervenţie, menită să ofere condiţii civilizate atât personalului, cât şi pacienţilor”, a punctat managerul unităţii.

 

Stand cu produse de patiserie, deschis în spital

El a mai spus că lucrările din holul principal, unde va fi amenajată recepţia şi sala de aşteptare, vor cuprinde inclusiv holul din faţa biroului directorial, care face legătura între secţia de Neurologie şi Urgenţe, investiţia urmând a fi finalizată în cel mult o lună.

„În maxim două săptămâni, vom avea restricţii de circulaţie şi pe holul care duce spre celelalte secţii. Vom afişa noul acces pe uşa principală, iar salariaţii care asigură ordinea şi paza vor direcţiona verbal personalul şi vizitatorii”, a completat Vasile Rîmbu.

Pentru amenajarea recepţiei şi sălii de aşteptare, Spitalul Suceava va cheltui 150 mii lei, bani care provin din veniturile proprii ale unităţii. După modernizare, accesul în incintă va fi permis doar pe bază de legitimaţie. În holul principal se va găsi, în afara biroului de recepţie şi a sălii de aşteptare (cu spaţiu separat pentru mamă şi copil) şi un stand cu produse de patiserie. Acest stand cu gustări a fost deschis deja în Spitalul Suceava, funcţionând deocamdată în holul din faţa directoratului.

Din 2004, în holul principal al Spitalului Suceava a funcţionat Laboratorul Synevo, care s-a mutat în această vară într-o altă locaţie, lângă Morgă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accesul prin holul principal de la Spitalul Suceava, înterzis pentru vizitatori, pacienţi şi personalul medico-sanitar.
 Vizualizări articol: 2271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Accesul prin holul principal de la Spitalul Suceava, înterzis pentru vizitatori, pacienţi şi personalul medico-sanitar5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei