Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2011 - Anul XVI, nr. 229 (4827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Caz de botulism, confirmat la o fetiţă de nouă ani din Galaţi

Miercuri, 28 Septembrie 2011 (17:17:01)

Un caz de botulism a fost confirmat clinic la o fetiţă de nouă ani, din Galaţi, care a mâncat o conservă de peşte cumpărată de la un magazin din municipiu, a declarat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea.

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea, copilul a consumat o conservă de peşte cumpărată de părinţi de la un magazin din apropierea locuinţei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Informaţiile noastre arată că, în 20 octombrie, copilul a consumat o conservă de peşte cumpărată de părinţi de la un magazin din apropierea locuinţei. Copilul a ajuns la spital acuzând tulburări ale vocii şi tulburări de vedere. Părinţii au decis ca fetiţa să fie verificată şi la spitale din Bucureşti. A fost dusă mai întâi la Budimex, apoi la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia şi în final la Institutul de Boli Infectioase «Prof. Dr. Matei Bals». De aici am fost notificaţi în legătură cu confirmarea clinică a cazului. Este aşteptat însă şi rezltatul probelor care au fost transmie către Institutul Cantacuzino", a declarat şeful DSP Galaţi.

Conform sursei citate, DSP a declanşat o anchetă, primele verificări vizând magazinul de unde a fost cumpărată conserva, astfel încă să fie identificat lotul din care face parte acea conservă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caz de botulism, confirmat la o fetiţă de nouă ani din Galaţi.
 Vizualizări articol: 578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caz de botulism, confirmat la o fetiţă de nouă ani din Galaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei