Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2011 - Anul XVI, nr. 229 (4827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Constantin: Ciuhodaru s-a autoexclus din PC şi din USL

Miercuri, 28 Septembrie 2011 (15:25:17)

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, că deputatul Tudor Ciuhodaru, prin acţiunile din ultima perioadă, "s-a autoexclus din PC şi din USL", dar că, potrivit Statutului, partidul va lua o decizie faţă de acesta după o discuţie cu deputatul.

Daniel Constantin a menţionat că Biroul Politic al PC l-a mandat să aibă o discuţie cu Tudor Ciuhodaru, după care se va decide sancţiunea care îi va fi aplicată deputatului. Liderul PC s-a referit, în acest context, la retragerea sprijinului politic şi la excluderea din partid.

"Astăzi voi face un apel public la domnul Ciuhodaru să-şi prezinte public poziţia faţă de PC. Voi încerca să discut cu dânsul să vedem ce argumente aduce în favoarea acţiunilor sale care nu sunt în concordanţă cu acţiunile partidului. Dacă vom avea această discuţie, până la sfârşitul zilei vom avea una dintre cele două variante. Decizia îmi aparţine, la fel cum îmi aparţine dezamăgirea umană pe care o am în momentul de faţă", a precizat Daniel Constantin. El a mai spus că Biroul Politic l-a mandatat să ia fie decizia de retragere a sprijinului politic lui Tudor Ciuhodaru, fie excluderea acestuia din PC.

Constantin a mai spus că lui Ciuhodaru i se reproşează votul în favoarea înfiinţării Ministerului Afacerilor Europene şi faptul că acesta a participat la diverse întâlniri cu Emil Boc şi cu liderii UNPR şi că sunt declaraţii din partea UNPR că ar fi semnat o adeziune la acest partid.

Înaintea şedinţei Biroului Politic, Constantin anunţa că se va lua în discuţie sancţionarea vicepreşedintelui PC Tudor Ciuhodaru, candidatul conservatorilor pentru Primăria Iaşi, pe motiv că acesta a votat în Parlament în ultima săptămână alături de parlamentarii puterii.

Întrebat dacă Tudor Ciuhodaru a trecut la UNPR, liderul PC a spus că nu ştie, dar că personal este foarte dezamăgit de atitudinea lui Ciuhodaru. Daniel Constantin a spus că la şedinţă a fost invitat şi Tudor Ciuhodaru, dar acesta nu poate participa.

El a arătat că a avut miercuri dimineaţă o discuţie cu Ciuhodaru şi acesta i-a dat asigurări că va rămâne membru al PC şi că vrea în continuare să candideze din partea partidului la Primăria Iaşi. Daniel Constantin a apreciat însă că nu poate să aibă încredere în această declaraţie.

Deputatul PC Tudor Ciuhodaru s-a întâlnit, în 21 septembrie, la sediul Guvernului, cu premierul Emil Boc, în prezenţa unor lideri UNPR, surse politice declarând pentru MEDIAFAX că ar fi fost luată în discuţie trecerea deputatului la UNPR pentru a candida la Primăria municipiului Iaşi.

Deputatul Tudor Ciuhodaru a confirmat atunci pentru corespondentul MEDIAFAX că a avut o întâlnire cu Emil Boc şi cu mai mulţi lideri UNPR, susţinând însă că discuţiile au vizat doar sprijinul guvernamental pentru proiecte ale Iaşiului.

Tudor Ciuhodaru a fost ales în 2008 deputat de Iaşi, după ce a candidat pe listele PSD, dar la scurt timp după alegeri a demisionat din partid, acuzând neînţelegeri cu liderul PSD Iaşi Gheorghe Nichita. Ulterior, el s-a înscris în UNPR, însă a demisionat şi din acest partid, după ce, în vara anului trecut, a votat moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie pe tema tăierii salariilor cu 25 la sută. În ianuarie 2011, Ciuhodaru s-a înscris în PC, fiind nominalizat de acest partid drept candidat la Primăria Iaşi.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin: Ciuhodaru s-a autoexclus din PC şi din USL.
 Vizualizări articol: 986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Constantin: Ciuhodaru s-a autoexclus din PC şi din USL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei