Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2011 - Anul XVI, nr. 229 (4827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie şoferi

De astăzi începe turnarea covorului asfaltic pe bulevardul principal al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier pe principala arteră de circulaţie a Sucevei va deveni un calvar şi mai mare pentru şoferi şi pasageri, de astăzi, odată cu începerea lucrărilor de turnare a covorului asfaltic.

Dacă lucrările de frezare a vechiului strat de asfalt au fost şi ele o piedică în calea şoferilor care circulă prin zonă, la orele de vârf formându-se în zonă coloane de sute de maşini, odată cu începerea operaţiunii de turnare a asfaltului, situaţia s-ar putea înrăutăţi şi mai mult.

Tocmai de aceea, imediat ce a fost informat cu privire la începerea turnării covorului asfaltic pe bulevardul 1 Decembrie 1918, primarul Sucevei, Ion Lungu, a solicitat Poliţiei Rutiere, dar şi specialiştilor din primărie, de la serviciul Străzi, să organizeze traficul rutier astfel încât să deranjeze cât mai puţin circulaţia.

“Începând de miercuri se va turna asfalt la bulevardul principal. S-a lucrat destul de bine, mai ales în partea a doua a săptămânii, când s-a lucrat şi pe timp de noapte, încât s-a ajuns cu frezatul până în faţa sediului Primăriei Suceava.

Eu merg pe ideea să nu mai frezăm mai mult şi să turnăm unde s-a lucrat, astfel încât disconfortul să fie cât mai mic şi să finalizăm strada, pe porţiuni.

Fac un apel şi la cetăţeni – ştiu că este disconfort, că nu este plăcut să stai câte o jumătate de oră în coloana de maşini, dar nu avem altă soluţie”, a declarat ieri şeful municipalităţii sucevene.

Intenţia conducerii Primăriei Suceava este ca, până când condiţiile meteorologice vor mai permite turnarea asfaltului, să finalizeze de frezat şi apoi de asfaltat întreaga porţiune de drum cuprinsă între Galleria Mall şi centrul Sucevei (zona McDonald’s).

De asemenea, o altă lucrare la care li s-a cerut constructorilor să tragă tare este cea de lărgire a străzii Mitropoliei de la două la trei benzi, existând şanse ca, în ritmul actual, aceasta să poată fi dată în folosinţă până la venirea iernii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De astăzi începe turnarea covorului asfaltic pe bulevardul principal al Sucevei.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
De astăzi începe turnarea covorului asfaltic pe bulevardul principal al Sucevei4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asfalt trimis de
(28 sep 2011, 11:09:44
pariez pe ce vreti voi ca vor fi diferente de nivel intre gurile de canal si 'covorul asfaltic'......:)))
1.1  RE: Asfalt trimis de
(28 sep 2011, 11:19:58
eu pariez ca "covorul asfaltic" va fi de proasta calitate si cu denivelari ca pe toate strazile reparate recent , iar apa intotdeauna va balti pe strada si nu va ajunge la gurile de canalizare !!!
2.   Da? trimis de
(28 sep 2011, 11:54:30
si lucrarile pe celelalte strazi cand incep? Cand o sa dea ploile sau cum? Ne-am saturat de praful si de mizeria pe care voi ati facut-o ,ne-am saturat sa inghitim atatea minciuni si vrajeli din partea voastra,daca nu puteti conduce orasul lasati-i pe altii
2.1  RE: Da? trimis de
(28 sep 2011, 13:50:26
Vor incepe cand vor da alegerile.
3.   Pfu trimis de
(28 sep 2011, 23:05:25
ce inseamna sa fi romana..nu inteleg de ce nu se lucreaza pe timp de noapte sa nu fie deranjata circulatia...va dati seama in caz de un accident si e coada pe unde merge ambulanta???mda romanui roman..primar bun da fara inte...esti prost de nu iti bubuie apa in cap

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei