Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2011 - Anul XVI, nr. 229 (4827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Căsătorie însângerată

Arestată după ce şi-a omorât soţul din greşeală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Femeia care şi-a omorât soţul, luni după-amiază, lovindu-l cu o seceră peste picior şi secţionându-i artera femurală, a fost arestată preventiv, ieri după-amiază, de judecătorii Tribunalului Suceava.

Mariana Pintilie, în vârstă de 50 de ani, din satul Săcuţa, comuna Boroaia, a încercat să-i înduplece pe magistraţi, spunându-le că a comis fapta din greşeală, însă judecătorii au decis ca femeia să fie încarcerată în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Femeia a povestit că soţul ei, Vasile Pintilie, în vârstă de 49 de ani, a venit acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi a început să facă scandal.

La un moment dat, Mariana Pintilie a luat o seceră şi şi-a lovit soţul în zona femurală a piciorului stâng. „În urma leziunii suferite şi a hemoragiei abundente, victima a decedat”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Mariana Pintilie a fost pusă sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 25 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestată după ce şi-a omorât soţul din greşeală.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Arestată după ce şi-a omorât soţul din greşeală3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce va mirati? trimis de
(28 sep 2011, 23:27:25
De ce va mirati?
Cei slabi care se hotarasc sa riposteze in fata unui agresor beat, incoerent si de neconvins trebuie sa loveasca o data si bine pentru a impiedica o noua replica din partea lui... altfel, degeaba lovesc.. doar sa creasca furia agresorului????
Scopul este incetarea oricarei violente, oricarei oprimari... Cum sa convingi un om violent prin vorbe mieroase??? El stie doar de " te omor" " curva" etc... daca mai multe femei ar face asa, barbatii violenti si betivi care cred ca lor li se cuvine totul s-ar imputina... Ar ramane cum e si firesc majoritari oamenii rationali, nonviolenti. Pana una alta niste amarate de femei sunt vazute ca adevarate criminale... si condamante pentru curajul de a-si scutura jugul... Oameni buni, ganditi-va si luati atitudine... Ati vazut de prea multe ori astfel de lucruri... le cunoasteti, le stiti prea bine.. Informati! Ripostati! Aparati si evitati pe cat posibil prin implicare astfel de situatii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei