Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2011 - Anul XVI, nr. 128 (4726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 2 – 8 iunie

 

Sâmbătă, 4 iunie

Târgul Colecţionarilor

Tradiţionala întâlnire din Iulius Mall a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc sâmbătă şi duminică, 4 şi 5 iunie. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

 

Mini Playback Show

Joi, începând cu ora 18:00, şi duminică, începând cu ora 16.00, toţi copiii talentaţi sunt invitaţi la Galleria Suceava să-şi exprime abilităţile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Bineînţeles, toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele de la sfârşitul acestei luni.

 

Clovnul Bobo la Galleria


În fiecare zi a lunii iunie, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Concurs foto cu tema "Studenţia prin obiectiv"

Până pe 5 iunie, Galleria Suceava, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava), vă invită să participaţi la concursul de fotografii cu premii „Studenția prin obiectiv”. 

Premierea şi vernisajul vor avea loc marţi, 7 iunie, începând cu ora 17:00, în spaţiul special amenajat de la parterul complexului comercial. Participaţii pot câştiga unul dintre următoarele premii: locul I - 500 de lei, locul II - 300 de lei, locul III - 200 de lei, locul IV - 100 de lei, locul V - 100 de lei şi cinci menţiuni - 50 de lei. Înscrierile se fac la g.suceava@yahoo.com.

 

Expoziţia de fotografie „Distorsiuni”

Ionel Onofraş vă invită la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, în perioada 26 mai – 14 iunie, să vizitaţi o expoziţie de fotografie inedită – „Distorsiuni”.

 

Expoziţia “Universul Copilăriei - Micii Picasso 2011”

Începând cu 31 mai, la City Gallery puteţi vizita Expoziţia „Universul Copilăriei - Micii Picasso 2011”, organizată de Puşa Pîslaru împreună cu grupul de copii pe care îi pregăteşte în propriul său atelier. Sunt expuse 192 de lucrări de pictură şi grafică, realizate de un număr de 48 de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 16 ani.  

 


Joi, 2 iunie

„Salvaţi Planeta”

Asociaţia Euroactiv, Palatul Copiilor şi Iulius Mall organizează, între orele 14:00 şi 17:00, un concurs pe teme eco pentru copii. Micuţii vor crea şi vor defila la parada eco în costume confecţionate din materiale reciclabile care transmit mesaje de tipul „Salvaţi Planeta”. O probă de cultură generală cu întrebări pe tema ecologiei şi o probă de talent (cântece, poezii, scenete despre ecologie) se vor desfăşura pe scena de la etajul Iulius Mall.

 

Hora mare, la Padrino

În Padrino, o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina la Seara Bucovineană, începând cu ora 22:30, şi pentru că este seară studenţească se oferă o reducere de 15%, după ora 24:00. Rezervări 0742 365 859.  www.RestaurantPadrino.ro.
 

Student ZONE: Get Funky!

Program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!

Petrecerea incendiară este dedicată studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de noul rezident al Clubului Babylon Suceava. De asemenea, barmanii au pregătit o serie de shot-uri şi cocteil-uri servite într-un mod neconvenţional
 

 

Vineri, 3 iunie

Clubul de lectură şi Cenaclul Scriitorilor-Copii

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Iaşi, Librăriile Alexandria şi www.agonia.ro, cu participarea Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” şi a Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu”, organizează la ora 18:00, la biblioteca publică suceveană, a XXXI-a sesiune a Clubului de lectură pentru copii şi Cenaclul Scriitorilor-Copii cu genericul “Visul cu diamante” (Partea a II-a).

Prezintă bibliotecar Corina Scripcaru.
Din program: 1 - Visul cu diamante: texte literare, compoziţii muzicale, lucrări de artă plastică, fotografie şi artă digitală. Informaţii ştiinţifice. Dezvoltarea expresivităţii creative şi a capacităţii de comunicare; 2 - Atelier de scriere creativă: Diamantul - o minune naturală şi o minune a imageriei artistice; mituri, magii şi revrăjirea textului. Omul şi diamantele; 3 - Copilăria la Putere - Critică şi trăznăi.
Coodonator: scriitoarea Angela Furtună.

 

Recital extraordinar

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, în colaborare cu Fundaţia şi Televiziunea “România de Mâine”, prezintă la ora 19:00, la Auditorium “Joseph Schmidt”, un recital extraordinar susţinut de pianista Ilinca Dumitrescu.

Invitat special: Vasile Macovei - fagot. În program lucrări de Robert Schumann, Frederic Chopin, Camille Saint-Saens, Heitor Villa-Lobos, Ciprian Porumbescu, Paul Constantinescu, Ion Dumitrescu.

Concertul se circumscrie manifestărilor din cadrul Festivalului European al Artelor “Ciprian Porumbescu”.

Preţul biletelor: 10 lei - sală, 5 lei - lojă.

Informaţii pentru procurarea biletelor la tel. 0742 242 281 şi 0745 304 871.

 

Lady`s Night la Padrino

Lady`s Night la Padrino. Padrino face cinste cu câte un cocteil din partea casei pentru primele 50 de doamne/domnişoare, începând cu ora 22:30. Petreceţi pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vescan,la Club Babylon Suceava

Artistul hip-hop Vescan îşi va lansa, în Club Babylon Suceava, noul single, ONE Life feat B.I. Invitat special al acestui eveniment este artistul Scooby! Artistul nu poate susţine mişcarea dacă mişcarea nu îl susţine! Intrarea 10 lei, după ora 23.30 intrarea 25 lei.

 

Ultima plută cu plutaşi adevăraţi pe Bistriţa

Un grup de patru temerari vor să străbată 40 de kilometri, coborând cu pluta pe apele repezi ale Bistriţei, la fel ca pe vremuri.

Plecarea pe Bistriţa va avea loc la ora 11.00, iar seara, după ce vor parcurge 20 de km, plutaşii se vor opri peste noapte în satul Lunca.

Aventura va fi reluată sâmbătă dimineaţă, atunci când pluta va pleca spre Poiana Teiului, unde se va opri înainte de baraj.

 

“Challenge by Dana Săvuică”, la Iulius Mall

Dana Săvuică vine în Iulius Mall pentru lansarea parfumului omonim, distribuit de magazinele D&P Perfumum. Vedeta se va întâlni cu admiratoarele sale în Iulius Mall, începând cu ora 17:00. Parfumul „Challenge by Dana Săvuică” a fost ales după selectarea dintr-o mie de esenţe de flori şi alte ingrediente originare din Franţa. Ca note de vârf, Dana Săvuică a ales bergamota, rubarba şi fructele exotice, inima parfumului miroase a tuberoză şi trandafir, iar notele de bază sunt cele de patchouli şi lemn de santal. Şi numele parfumului a fost ales ţinând cont de personalitatea semnatarei. “Un cuvânt puternic ce defineşte personalitatea şi principiul care m-a călăuzit în viaţă. Provocarea de a merge mai departe, de a explora domenii noi în care să îmi pun amprenta prin creativitate şi imagine”, spune Dana Săvuică. „Challenge by Dana Săvuică” se găseşte în centrele D&P Perfumum, magazine care găzduiesc şi parfumuri semnate de designerii Cătălin Botezatu şi Adina Buzatu.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Clovnul". Accesul este gratuit! După program, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

 

Distracţie la Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro.

 

Dan Ene, în Office`s Club

În Office`s Club îl veţi asculta pe Dan Ene, care îşi va arăta clasa şi experienţa. Promite că vom petrece până spre dimineaţă. Petrecere incendiară: "From Miami to Ibiza" împreună cu DJ Dan Ene. Conceptul câştigător al momentului! Informaţii şi rezervări: 0735 168 111 www.officesclub.ro.

 

Petrecere basarabeană!

O superpetrecere cu muzică românească, dar şi ultimele hituri internaţionale, în cadrul căreia vor fi oferite metri de tequila din partea casei, şi superofertă de 3 lei pe shot! Petrecerea este organizată cu sprijinul studenţilor basarabeni de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. Intrare gratuită!

 

Duminică, 5 iunie

Teatrul de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, de la ora 12:00, la Iulius Mall, în lumea poveştilor populare şi basmelor atât de dragi copiilor.

 

Student ZONE: Get Funky! - Reloaded

Program special dedicat studenţilor, la Club Babylon, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea incendiară este dedicată studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de noul rezident al Clubului Babylon Suceava. Program nerecomandat minorilor! Intrare gratuită!
Rezervări şi informaţii la: 0758 536 725.

 

Kids’ Day la Shopping City Suceava

Copii, părinţi şi bunici sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava pentru a se bucura de jocurile copilăriei.

Distracţia începe la ora 11:00, cu o demonstraţie de dans oferită de grupul de copii de la Şcoala de dans Master Dance Suceava. Şcolile din municipiul Suceava vor prezenta câte un program artistic, care va fi premiat de către Shopping City Suceava cu: locul 1 - un cec cadou în valoare de 1.000 de lei şi locul 2 – un cec cadou în valoare de 500 de lei, iar cei prezenţi vor putea participa la concursul de desene pe asfalt, karting şi minifotbal.

 

Marţi, 7 iunie

Marţea veselă, la Padrino


Săptămâna începe la Padriono Marţea Veselă, unde îl aveţi ca invitat special pe Cristian Dumitru, care vă va descreţi frunţile cu un spectacol de Stand Up Comedy pe cinste. Distracţia continuă până dimineaţă învăţând paşi de dans cu Boom Dance. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei