Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2011 - Anul XVI, nr. 128 (4726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Alegeri locale

PD-L vrea cel puţin 70 de primari în judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Democrat-liberalii vor să câştige cel puţin 70 de primării din judeţul Suceava la alegerile locale care vor avea loc anul viitor. Anunţul a fost făcut de preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care a declarat că organizaţia pe care o conduce are capacitatea de a-şi atinge ţinta de a obţine cel puţin 70 de posturi de primari. Flutur a arătat că PD-L are în momentul de faţă 49 de primari, la care se adaugă alţi 20 de primari din alte partide care şi-au declarat simpatia faţă de PD-L. Gheorghe Flutur a spus că, în prezent, la nivel naţional se lucrează la strategia PD-L pentru alegerile locale de anul viitor.

„Lucrăm la această strategie, pe care o vom prezenta în perioada următoare. Oricum, intrăm în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor locale”, a declarat Flutur.

Reamintim că în urmă cu două zile, Camera Deputaţilor a adoptat o nouă lege prin care, la alegerile locale din anul 2012, primarii vor fi aleşi în urma unui singur tur de scrutin. Legea a fost adoptată în Camera Deputaţilor, care este for decizional, după ce Senatul României a respins proiectul de lege.

Potrivit noilor prevederi legale, primarii vor fi aleşi dintr-un singur tur de scrutin, fiind declarat câştigător candidatul care obţine cel mai mare număr de voturi. Un al doilea tur de scrutin va fi organizat doar dacă vor exista situaţii de balotaj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L vrea cel puţin 70 de primari în judeţ.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
PD-L vrea cel puţin 70 de primari în judeţ1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 2 iun 2011, 11:40:29
Incompetenţa dumitale o vom plăti , indiferent
Că se fac fântâni , şosele , troiţe sau bâlciuri
Păcatele nu se spală cu nici un fel de detergent
Avem taxe şi impozite mari , datorii şi abuzuri

Acceptăm şi noi şi voi : totul merge prost
Dar nu putem accepta că-i vina noastră
Ne-aţi jefuit şi v-aţi pus (de criză) la adăpost
Transformând Suceava într-o imensă şatră

Vă demonstraţi ineficienţa prin taxe mari
Prin (ne) atragerea fondurilor UE , prin tot ce faceţi
Realitatea e că sunteţi nişte samsari
Ne vindeţi ieftin şi sunteţi ( mai ) tot timpu’ beţi !
1.1  RE: * trimis de
( 2 iun 2011, 12:08:10
Esti off topic dar chiar si asa nu sunt de acord cu ideea ta. Taxe mari? Tu ai scos nasul din Romania in ultimii ani? La Vest de Romania nu prea gasesti tari cu taxare mai mica ca la noi. Daca mergi sa lucrezi legal sau sa-ti deschizi o afacere in Europa de Vest o sa apreciezi dupa aceea nivelul taxelor de la noi. La noi altele sunt problemele nu nivelul taxelor. E frecus mare sa le declari si sa le achiti dar in principiu taxele sunt micute la noi. Sunt si o groaza de optiuni prin care nu platesti mai nimic la stat (II, PFA norma de venit, micro 3% etc). Pana si taxele pe munca sunt mai mici la noi. Daca nu mergi sa speli pe jos in Vest si depasesti un anumit nivel salarial, o sa vezi ca si acolo isi baga statul mana in buzunarul tau nesimtit de mult (iti ia si 60% in unele tari).
2.   * trimis de
( 2 iun 2011, 11:41:33
Cantautorul bâzâitului muştelor
Barbar , atavic şi stupid deopotrivă
Bifează public ,, lista aberaţiilor ’’
Îmbrăcat în muncitor cu privire de divă

Cu obraz de pandişpan necopt
Gros dar alb , ,, subţire ’’ ca de porc
Bătându-se mult prea des cu pumnu’n chiept
Când , de fapt , totu’i un spectacol de gogoşi baroc

Şi azi , şi mâine , limba’i circulară
Învârte aceleaşi cuvinte uzate şi mestecate
Strânge de gât Bucovina cu’a sa aripioară
Cu’a sa lăcomie , p o l u l i s m şi imoralitate
Şi .. mai mult de’atât poate ? DA , cred că poate
2.1  RE: * trimis de
( 2 iun 2011, 12:00:55
trebuia să apari ca o babă cârcotaşă pe şanţ şi să-ţi postezi cârâiala. din ce cauză nu pot fi deacord cu aberaţiile pe care le împerechezi în rime strofocate ai ocazia să afli acum: 1. te erijezi în formator de opinie folosind pluralul 2. ai un singur sens de a cârăi, gen postac 3. ai profilulul unui evazionist care dă şpagă şi apoi devine turnător. P.S. Nu mai folosi cuvântul porc fiindcă multe persoane asociază acest animal cu naşul tău.
2.2  RE: * trimis de
( 2 iun 2011, 16:14:15
deci sunt evazionist sau turnător ? sau ... şi-şi ?! hahaha ... ţi-am făcut şi eu profilul ( într'un viitor apropiat îl vei şciti şi tu) acum te las fiindcă pare-se ai nasu'nfundat şi nu ţi se oxigenează bine creierul , şi n'ai putea să mă înţelegi ,neocomunistule P.S. majoritatea posturilor tale sunt un ,,proces'' orb , sec şi fără scop , mai lasă-ţi mintea să se aerisească înainte de a debita ...
3.   Calculul e simplu trimis de
( 2 iun 2011, 12:07:37
nea Gheorghiţă ai dat-o de gard. deci ai 49 de capete furajate, mai iei 20 de botanişti de la opoziţie şi mai rămâne unul de pripas care o să apară pe râul Suceava la vale. te-ai întrebat vre-odată câţi dintre ăştia au frigiderul plin de carne, câte nulităţi promovezi? ai de capul vostru cu planu şi primaru! da o rezolvi tu cu găleata şi bancnota şi o să spargi toate recordurile la locale!
4.   Asa este si ne meritam soarta trimis de
( 2 iun 2011, 12:19:05
CEL MAI PENIBIL PRIMAR DIN ROMANIA (2011-05-28, 11:10:15) ACEST TARAN DE PRIMAR E LA UNGHIA MICA A LUI GH. STEFAN, NU A FACUT NIMIC PENTRU FOTBAL, L-A ADUS PE ANTONEANU, UN PROF. MEDIOCRU CA SA DESFINTEZE FOTBALUL SI SA VANDA TOTI JUCATORII, DAR DUMNEZEU NU DOARME SI ASA SA-I AJUTE LUI SI FAMILIEI LUI CUM A AJUTAT EL FOTBALUL, MAI CU SEAMA CA ASTAZI ARE NUNTA CU FIISUL SI SA AIBA PARTE DE NORA CUM AM AVUT NOI PARTE DE FOTBAL.
E UN TARAN BALBAIT CARE ARE O PLACA SI CAND VORBESTE NUMAI AIA O PUNE.
TE VOM MAI VOTA CAND ZBOARA PORCU.
5.   Se va intoarce roata trimis de
( 2 iun 2011, 12:20:48
Cand o sa pierdeti guvernul aproape ca nu o sa mai conteze cati primari aveti. O sa fuga toti de la voi ca sobolanii. Umflatul de la Suceava era PNList convins iar acum e portocaliu. La fel si matale + majoritatea primarilor din judet. Poti sa castigi tu si 100% din primari, daca pierdeti guvernul asa cum se preconizeaza, v-ati ars.
5.1  RE: Se va intoarce roata trimis de
( 2 iun 2011, 12:38:05
Cand ai toate institutiile statului in mana, cand aflii tot ce misca in tara, inaintea tuturor, cand serviciile secrete sunt ale tale, cand tu hotarasti cine si cati bani primeste de la buget si asa mai departe... chiar mai crede cineva ca vei pierde guvernarea?
Nu pun pariu pentru ca sunt sigur ca PDL va castiga alegerile urmatoare. Nu conteaza cat de legale sunt, important e ce va scrie negru pe alb. Toate statele din UE si nu numai vor recunoaste alegerile pentru ca au interes: FMI se pare ca are o relatie foarte fructuoasa cu guvernul PDL, FMI=SUA=restul tarilor europene care au nevoie de ajutor si care beneficiaza deja de el=nimeni nu va putea spune altceva.
Asta e realitatea, restul este doar praf in ochi, fie ca ne place sau nu ne place.
6.   Pd-l=psd=pnl=ciolan trimis de
( 2 iun 2011, 12:38:39
Ai perfecta dreptate H2SO4 toti alearga dupa ciolan,noi suntem buni dor la alegeri.
7.   PDL => soarta PNTCD trimis de
( 2 iun 2011, 20:46:10
Cine te mai voteaza inclusiv pe tine ? Grija mare daca pierzi la alegeri o sa-ti dea si tie Basescu un sut in ☭ . Si o sa plangi iar pe la Radio pe la Radauti ca nu te lasa astia in pace . Astept sa te vad si pe tine la parnaie ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei