Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2011 - Anul XVI, nr. 128 (4726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

La înălţime

Zbor de agrement pentru peste o sută de olimpici suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste o sută de elevi suceveni au fost ieri la înălţime, la propriu. De Ziua Copilului, Bucovina Fly Club, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Suceava şi Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” din Salcea au oferit un cadou elevilor premiaţi la concursurile şi olimpiadele şcolare, un zbor de agrement cu avioane ultrauşoare. Peste o sută de elevi au venit ieri dimineaţă la aeroport şi s-au înscris pe listele de zbor, aşteptând să fie „îmbarcaţi” în unul dintre cele cinci aparate de zbor cu care urmau să facă un tur al Sucevei.

„Le oferim celor care au fost la înălţime la olimpiadele şi concursurile şcolare posibilitatea să fie la înălţime şi la propriu şi să-şi vadă de sus oraşul şi şcoala pe care au reprezentat-o”, a declarat Radu Ianovici, director de marketing Auto Mitric, Suceava.

Cinci aparate de zbor uşoare, un Apollo Fox, pilotat de Cosmin Buhu, un Cessna 218, pilotat de Daniel Mitric, un Dynamic WT 9, avându-l la manşă pe Alexandru Scheul, un Coavio DF 2000, pilotat de Ionuţ Guliciuc, şi un Flight Design CTSW, pilotat de Gică Pascariu, au făcut zeci de zboruri în jurul Sucevei, avându-i la bord pe olimpicii oraşului.

 

Cadou neaşteptat de Ziua Copilului

Mulţi dintre elevii care au primit cadou un zbor de agrement din partea Bucovina Fly Club au mai zburat cu avionul până acum, nu au fost la prima ieşire în aer, însă, chiar şi aşa, aveau emoţii. Unii dintre ei chiar nu voiau să urce în avioanele cu un singur loc, preferând să aştepte la rând, să poată zbura cu Cessna 218, pilotat de Daniel Mitric, deoarece era singurul avion cu şase locuri. „Am venit cu colegii mei şi vreau să zburăm împreună, nu vreau să merg singur”, a spus unul dintre olimpici. Zborurile au fost de scurtă durată, însă, cei care au văzut oraşul de sus au spus că a fost o experienţă frumoasă. „Nu am mai văzut Suceava de sus, se vede mult mai bine decât de jos. A fost un moment în care m-am temut puţin, pilotul, ca să ne distreze, a coborât avionul mai jos şi mi-a dat emoţii, dar a fost foarte frumos”, a spus Andrei Ilisei.

În timp ce copiii lor erau în aer, la sol, zeci de părinţi şi profesori stăteau cu sufletul la gură şi aşteptau aterizarea. Cu emoţii sau fără, olimpicii au avut parte de o zi cu totul deosebită, iar cadoul oferit de Bucovina Fly Club le-a depăşit aşteptările.

 

(video pe www.monitorultv.ro)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zbor de agrement pentru peste o sută de olimpici suceveni.
 Vizualizări articol: 1684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Zbor de agrement pentru peste o sută de olimpici suceveni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei