Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2011 - Anul XVI, nr. 128 (4726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor mizează pe „înţelepciunea celor din PD-L” în privinţa suspendării lui Băsescu

Joi, 2 Iunie 2011 (16:56:35)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, crede că suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu ar fi cea mai corectă variantă pentru ţară. Nechifor a declarat într-o conferinţă de presă că există suficiente motive pentru a declanşa procedura de suspendare a şefului statului, însă mizează foarte mult pe „înţelepciunea celor din PD-L, care încă mai gândesc liber şi care se gândesc la viitorul lor”.

„Spunea cineva în trecut, în istorie, că dă un regat pentru un cal. Cred că ar fi mai simplu să dăm calul pentru o ţară, pentru că ar fi mai simplu ca Traian Băsescu să plece şi pentru asta cred că varianta corectă ar fi cea de suspendare a acestuia. Trebuie organizat un referendum naţional care să întrebe românii dacă şi-l mai doresc preşedinte pe acest Traian Băsescu şi poate totuşi găsim de cuviinţă, aşa cum o spun şi sondajele, să punem un preşedinte capabil, deschis la minte, cu viziune pentru viitor şi care să producă schimbarea necesară, aşa încât România să treacă peste criza financiară şi să o ia pe drumul dezvoltării”, a spus Nechifor.

El a arătat că PD-L încearcă acum să modifice Legea referendumului pentru a-i conserva puterea lui Băsescu. Nechifor le-a transmis democrat-liberalilor să se gândească foarte bine înainte de a trece la acţiune, „pentru că roata se învârte şi, cine ştie, poate o să avem din nou ghinionul în viitor să dăm de un nou Traian Băsescu, pe care va trebui să-l dăm jos şi nu vom putea”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor mizează pe „înţelepciunea celor din PD-L” în privinţa suspendării lui Băsescu.
 Vizualizări articol: 1100 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor mizează pe „înţelepciunea celor din PD-L” în privinţa suspendării lui Băsescu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezamagire trimis de
( 2 iun 2011, 22:38:51
E cam dezarmant sa observi cum unii au ca singur scop politic inlaturarea unui presedinte care, cu toate defectele lui, e singurul presedinte de pana acum care lupta sa schimbe sistemul... E apriga lupta pentru privilegii pierdute. Si cand presa preia declaratii din acestea, fara nici un mesaj constructiv, iti dai seama cat de putred e sistemul.
2.   Sunt scarbit trimis de
( 3 iun 2011, 07:41:09
de atata "politica", m-am saturat de aceste tipuri de discurs. Practic toti vor doar banutiisad

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei