Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2011 - Anul XVI, nr. 63 (4661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Municipiul Suceava

Un şofer beat a plonjat printre copaci, în valea de pe Calea Unirii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de 39 de ani, sub influenţa băuturilor alcoolice, a ajuns s-a răsturnat cu maşina, printre copaci, după un plonjon de pe Calea Unirii din municipiul Suceava, în zona de coborâre dintre Centru şi staţia Grup Şcolar. Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 7.45, într-o curbă la stânga, aproape de staţia Grup Şcolar. În ciuda impactului violent, şoferul a scăpat fără nici o leziune, putându-se spune că a avut mare noroc.

Conform poliţiei, conducătorul auto, Gabriel Iacob, localnic din municipiul Suceava, care cobora dinspre centrul Sucevei la volanul unui autoturism VW, nu a adaptat viteza la carosabilul umed, pierzând controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la stânga. Maşina a părăsit carosabilul prin dreapta, a trecut razant pe lângă un stâlp şi a plonjat în afara drumului, la o diferenţă de nivel de câţiva metri. Autoturismul s-a răsturnat printre copacii crescuţi în zonă, fiind recuperat de o maşină de tractări abia câteva ore mai târziu.

În urma verificării cu etilotestul, a rezultat că şoferul avea o concentraţie de 0,28 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, concentraţie care nu intră în sfera penalului. 

Poliţiştii de la circulaţie i-au aplicat conducătorului auto o amendă, totodată reţinându-i permisul de conducere.      

În zonă se petrec periodic accidente rutiere, poliţia avertizând de fiecare dată şoferii să fie foarte prudenţi pe porţiunea de coborâre dinspre Centru, foarte periculoasă mai ales în condiţii de aderenţă scăzută a carosabilului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer beat a plonjat printre copaci, în valea de pe Calea Unirii.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Un şofer beat a plonjat printre copaci, în valea de pe Calea Unirii5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(17 mar 2011, 11:23:23
Noroc ca nu a dat peste un pieton nu e noroc ca a scapat el cu viata...Acum sa fie pus sa planteze copacul sau copacii pe care i-a rupt si sa faca si curatenie in zona daca tot a avut norocul asta...happy
2.   Interesant trimis de
(17 mar 2011, 11:50:26
Daca nu ar fi cazut idiotu' in rapa nu vedea nimeni ca zona e plina de gunoaie, poate asa au vazut si autoritatile ,macar din fotografii. Oricum in cazul lui era un gunoi betiv (7.45 dimineatza) printre multe alte gunoaie si intradevar,noroc ca nu a omorat vreun nevinovat.
2.1  RE: Interesant trimis de
(17 mar 2011, 19:27:22
bv TORRA , poate asa il pun cei de la politie sa ii si gunoaielea alea de acolo sau poate vede domnu primar...!
3.   Pericol public trimis de
(17 mar 2011, 12:04:20
Un idiot de asta te omoara frate sau te lasa infirm. Ar trebuii sa nu mai aiba drept sa conduca toata viata. Vorba aia prost sa fii noroc sa ai...
4.   !! trimis de
(17 mar 2011, 12:10:47
un gunoi intre gunoaie!!!
5.   Inamic public! Bagati-l la legi! trimis de
(17 mar 2011, 12:13:17
Nu are nici cauciucurile bune,... !
6.   Vreau o poezie de la ABCDAR trimis de
(17 mar 2011, 12:34:59
din care să rezulte că Băsescu i-a turnat în pahar şoferului, Flutur i-a tăiat frânele la maşină, iar Udrea a tras de volan.
7.   Haituit trimis de
(17 mar 2011, 12:46:20
eu ma simt tot timpul haituit, urmarit cand cobor pe Calea Unirii, deoarece o tin in 50-55 maxim si in fundul meu, la 1 metru distanta sunt mereu vreo 2 "calare" pe mine care ar fugari-o cu 100 daca nu le-as sta eu in cale.
Asa ca, daca isi rupe cate un bou gatul prin rape din vina lui, foarte bine. Sa nu le rupa gatul altora nevinovati, in rest, Doamne Ajuta!
8.   Mare Sofer trimis de
(17 mar 2011, 13:25:52
avand in vedere ora la care s-a produs accidentul 7:45,ramolitul asta care ii tremura mainile cand se trezeste dimineata,si baga "o dubla" de vodca inainte de plecare la drum,eu zic ca ar trebuii sa se lase de baut ca a avut zile la cum s-a rasturnat. Nene asta e un semn, lasa dracu bautura si i-a de acum inainte autobuzul.
9.   Comentariu trimis de
(17 mar 2011, 14:57:37
Baaah, hic, Iacobe, hic, de ce mi-ai ocupat locul, hic, unde o sa ma rostorn eu, hic!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei