Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2011 - Anul XVI, nr. 63 (4661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 17 – 23 martie

Expoziţie de artă plastică „Atitudini pozitive”

„Atitudini pozitive” este genericul expoziţiei de pictură sub care Constantin Ungureanu, în parteneriat cu Alianţa Pro Bucovina Rădăuţi şi Iulius Mall, şi-a expus lucrările la etajul shopping center-ului. Pasionat de pictură, grafică şi fotografie, artistul încântă privirea şi spiritul cu lucrări remarcabile, vernisate pe 9 martie 2011, dar care vor sta pe simeze câteva săptămâni.


Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor
În fiecare zi a lunii martie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de activităţi interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo. Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

O iubim pe mama!
În luna martie, Galleria Suceava are onoarea să găzduiască expoziția de artă plastică "O iubim pe mama!", eveniment organizat de Școala de Arte "Ion Irimescu" din Suceava cu sprijinul Consiliului Județean din Suceava și al Centrului Cultural Bucovina. În cadrul acestei expoziții veți avea ocazia să vizualizați lucrări ale elevilor Şcolii de Arte "Ion Irimescu", lucrări ce au ca temă centrală ziua internațională a femeii.

 

Joi, 17 martie

Concert Alexandra Stan, la Bowling Strikers Club

Superconcert Alexandra Stan la Bowling Strikers Club din Iulius Mall. Începând cu ora 20:00, Alexandra Stan, cunoscută mai ales pentru hit-urile „Mr. Saxobeat” şi „Lollipop”, va încânta publicul sucevean cu piese cunoscute. Primii 50 de participanţi care cumpără bilete din incinta clubului primesc o oră gratuită de biliard.

 

Conversaţii acustice

Începând cu ora 21:00, Pub Boem La Fierărie Suceava vă invită la Conversaţii acustice cu Cristi Rangu, Lucian Andraşcu și Ciprian Bârsă.

 

Workshop Tour with Freak

În perioada 17-18 martie, Galleria Suceava vă invită la Workshop Tour with Freak (Adrian Baranga). Pentru înscrieri: 0741 025 454.

 

Lansare de carte

Alexandria Librării, Shopping City Suceava şi Editura Polirom organizează lansarea cărţii “În iad toate becurile sunt arse” de Dan Lungu. Evenimentul va începe la ora 17.00, în City Gallery.

Cartea va fi prezentată de prof. Elena-Brânduşa Steiciuc.Dan Lungu va oferi celor prezenţi autografe şi pe celelalte cărţi ale sale: “Raiul găinilor”, “Sunt o babă comunistă!” şi “Cum să uiţi o femeie”. Primii cumpărători din seara lansării vor primi cadou materiale promoţionale.

 

Student Glow Party

Începând cu ora 22:30, Restaurant Padrino Suceava te invită la Student Glow Party.

 

Distracţie la Absolut Party

Luaţi-vă prietenii şi mergeţi la Hollywood, la cea mai tare distracţie la Absolut Party! Organizatorii vă aşteaptă cu multe shot-uri din partea casei şi multe alte surprize. Ca de obicei, fetele vor savura un cocteil din partea casei.

 

There are no rules

Program special dedicat studenților, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea incendiară este dedicată studenților din Universitatea Suceava și va fi întreținută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava. De asemenea, barmanii v-au pregătit o serie de shot-uri și cocteiluri servite într-un mod neconvenţional! Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor!

 

Vineri, 18 martie

Târg de Obiecte Handmade

Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în ateliere şi aflate la mare modă, vor fi expuse spre vânzare la parterul Iulius Mall. Între 18 şi 21 martie, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produsele artiştilor plastici din nordul ţării, articole nu doar şic, ci menite să ne facă unici.

 

Vasile Şeicaru, la Pub Boem La Fierărie

Începând cu ora 21:00, Pub Boem La Fierărie Suceava vă invită la un concert cu Vasile Şeicaru. Intrarea este 20 lei.

 

Trupa Byron, în Discotheque Vox

Trupa Byron va concerta la Suceava, în Discotheque Vox, începând cu ora 21:00. Byron continuă turneul de lansare a celui mai nou album, „Perfect”, ce cuprinde adaptări şi reorchestrări inedite, după 16 melodii româneşti cunoscute. La Suceava, membrii trupei promit un concert în care vor cânta atât piese de pe primele două albume, „Forbidden Drama” şi „A Kind of Alchemy”, cât şi „<vechi piese noi>, despre puşcăriaşi, oi placide şi altele”. Organizatorii îi invită pe suceveni la o seară cu melodii vechi şi noi, cu parfum „Byron”, la doar 10 lei biletul.

 

„Agro Expo Bucovina 2011”, la Shopping City

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Direcţia Pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava şi Shopping City Suceava, vă invită să vizitaţi cea de a IX-a ediţie a celui mai mare târg de agricultură şi industrie alimentară din Moldova, Agro Expo Bucovina 2011. Evenimentul a reuşit să adune peste o sută de companii de profil din România, Germania, Austria, Spania, Ungaria şi Republica Moldova şi se va desfăşura în perioada 18-20 martie la Shopping City Suceava. Expoziţia va putea fi vizitată, zilnic, între orele 10:00 – 18:00.

 

Forumului Economic „Agricultura Încotro?”

La ora 10:00, în City Gallery, din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc şi cea de a IV-a ediţie a Forumului Economic „Agricultura Încotro?“, organizat în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Revista Lumea Satului, Radio Antena Satelor Bucureşti, Asociaţia Comunelor din România ACoR, respectiv filiala ACoR Suceava. În cadrul acestui forum, sub egida “Satul românesc – prezent şi viitor”, vor fi discutate mai multe teme de interes pentru industria agroalimentară.Dezbaterile vor fi transmise la Radio Antena Satelor şi reflectate în paginile revistei „Lumea Satului”. Moderatorul acestui forum va fi Ion Banu, director -  editor general revista "Lumea Satului". În premieră, se pot vizita expoziţiile de păsări şi animale de rasă.Pe perioada manifestării, vor avea loc spectacole folclorice susţinute de cunoscuţi artişti locali.

 

Obiecte masonice din colecţia Muzeului Brukenthal

Începând cu ora 12:00, la Muzeul de Istorie Suceava va avea loc vernisajul expoziţiei Obiecte masonice din colecţia Muzeului Brukenthal.

Sunt prezentate publicului 72 de piese (colane, mistrie de alamă aurită, stilet, echer, compas, spadă…) de la sfârşitul secolului al XIX-lea, cu valoare de patrimoniu din categoria tezaur, ce au aparţinut masonilor din Transilvania.

Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 18 martie – 3 aprilie şi este rezultatul unui parteneriat încheiat între Muzeul Bucovinei şi Muzeul Naţional Brukenthal.

 

Latino Party

Începând cu ora 22:30, Restaurant Padrino Suceava te invită la Latino Party.

 

Muzica anilor ‘90, la Hollywood

La Hollywood, organizatorii vă aşteaptă cu muzică românească, din anii ‘90 până azi!

 

Petrecere alături de lăutari veritabili
 

Club Babylon organizează o petrecere neconvenţională! Distracţie în club, alături de lăutari veritabili! Oferta de vineri: zeci de shot-uri de tequila gratis!

 

Sâmbătă, 19 martie

Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Tenis de masă şi crosul liceelor. Toate liceele din Suceava se întrec sâmbătă, la Iulius Mall, în cadrul etapei municipale a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Aceeaşi etapă include nu doar cros, ci şi întreceri la tenis de masă la categoriile băieţi şi fete.

 

Carnavalul Mărţişorului

Carnavalul Mărţişorului, între orele 11:00 şi 13:00, la Iulius Mall. Copiii cu dizabilităţi vor fi protagoniştii unui carnaval de primăvară. Voie bună şi o sumedenie de concursuri: cele mai frumoase costume, cei mai buni alergători, cei mai buni aruncători de minge, cei mai buni alergători în scaunul rulant, cei mai buni dansatori, cei mai buni recitatori şi cei mai buni cântăreţi. Asociaţia Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava sunt organizatorii care invită orice copil sau tânăr cu dizabilităţi din nordul ţării să se binedispună, să se înscrie în amuzantele competiţii ale primăverii şi să îşi facă noi prieteni.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Iulius Mall vă aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Concert hip-hop cu Cedry2k și DJ Faibo X

Începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert hip-hop cu Cedry2k și DJ Faibo X.

 

Teatru pentru copii, la Galleria
De la ora 11:30, Compania de Teatru pentru Copii și Tineret "New Talents" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Soacra cu trei nurori". Accesul este gratuit!
 

Reclaim Your Mind Party

La Hollywood, poţi fi lipsit de inhibiţii, poţi să uiţi de griji, să fii nebun măcar pentru o noapte, alături de organizatori, la Reclaim Your Mind Party!
 

Love Sick "Nights"
Distracție fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului Love Sick! Petrecerile vor miza pe un supermix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava și un show de lumini amețitor. În weekend continuă şi superofertele la vodcă şi whisky! Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor!
 

Duminică, 20 martie

Teatrul de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi la Iulius Mall, de la ora 12:00, în lumea poveştilor populare şi basmelor.


Mini playback show
Începând cu ora 16:00, toți copiii talentați sunt invitați la Galleria Suceava să-și exprime abilitățile artistice în cadrul programului Mini Playback Show.
 

Petrecere specială pentru barmani şi ospătari

În fiecare duminică, Hollywood face o petrecere specială pentru barmani şi ospătari.
 

Miercuri, 23 martie

Serile de poveşti la Cărtureşti

În fiecare miercuri, de la ora 17:30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Psihologul Ilinca Rusu lecturează într-un minunat decor animat de jucării şi cărţi. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit bucuroasele gazde.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Unde fugim de-acasă…4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei