Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mar 2011 - Anul XVI, nr. 57 (4655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

 

Perioada 10 – 16 martie

Omagierea poetului naţional ucrainean Taras Şevcenko

Uniunea Ucrainenilor din România - Ţinutul Bucovina, Primăria oraşului Siret, Primăria comunei Bălcăuţi, împreună cu Consulatul General al Ucrainei la Suceava, organizează, în intervalul 11- 13 martie, o serie de manifestări dedicate poetului naţional ucrainean Taras Şevcenko.

Manifestările vor debuta vineri, 11 martie, la ora 16:00, la sediul filialei sucevene, cu o masă rotundă care va reuni scriitori români şi ucraineni.

Sâmbătă, 12 martie, la ora 10:00, la biserica din Negostina va fi oficiată o slujbă de pomenire pentru Taras Şevcenko şi, la ora 11:00, se vor depune coroane de flori la monumentul din faţa Casei de Cultură din localitate.

La ora 11:30, la Casa de Cultură din Negostina va avea loc un program artistic susţinut de formaţii şi ansambluri locale („Strunele Negostinei”, „Negosteanca”) şi din Ucraina (Ansamblul folcloric „Vyshyvanka” din Kiev).

Manifestările vor continua după-amiaza, la Casa de Cultură din Siret, unde vor evolua formaţiile „Kozachok” (Bălcăuţi), „Kolomyika” (Siret), Grupul „Soacrele” al Organizaţiei de femei din cadrul UUR - Ţinutul Bucovina, Corul mixt al pompierilor din Siret şi Ansamblul folcloric „Vyshyvanka” din Kiev.

Duminică, 13 martie, Ansamblul folcloric „Vyshyvanka” va susţine un spectacol la Casa de Cultură din Rogojeşti, Botoşani.

 

Salonul profesorilor de arte vizuale

Până pe 23 martie, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava poate fi vizitat Salonul Profesorilor de Arte Vizuale. Expoziţia,  organizată de Uniunea Artiştilor Plastici din România - Filiala Iaşi, Societatea Profesorilor de Arte Vizuale Iaşi şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Iaşi, aduce în prim plan arta vizuală contemporană românească, materializată  în peste 150 de lucrări plastice reprezentative semnate de artişti plastici profesionişti din România, Ucraina şi Moldova, care au şi calitatea de profesor.

La invitaţia UAPR Iaşi şi a Colegiului de Artă “Octav Băncilă”, la această ediţie a Salonului au participat şi profesori ai Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, artiştii plastici profesionişti Angela Pitariu Bolnavu, Lucia Puşcaşu, Puşa Pîslaru, Camelia Rusu Sadovei, Iulian Asimionesei şi Niculai Moroşan.

 

Cupa Galleria 2011 la dans sportiv

În perioada 12-13 martie 2011, Galleria Suceava împreună cu Fly Dance vă invită la concursul de dans sportiv Cupa Galleria 2011. Printre probele care se vor desfășura în cadrul acestui concurs se numără: Open, Open Basic Standard și Latino, Oficial, Precompetițional, Neoficial și Fete Singure.
Cupa Galleria 2011 la dans sportiv este un eveniment ce se desfășoară sub egida Federației Române de Dans Sportiv și cu sprijinul Primăriei municipiului Suceava și al Consiliului Județean Suceava.
Înscrierile în concurs se fac până mâine, 11 martie, la sediul Galleria Suceava sau la clubul de dans Fly Dance.

 

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor

În fiecare zi a lunii martie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.
Prietenul copiilor, clovnul Bobo, vă așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

O iubim pe mama!

În luna martie, Galleria Suceava are onoarea să găzduiască expoziția de artă plastică "O iubim pe mama!", eveniment organizat de Școala de Artă "Ion Irimescu" din Suceava, cu sprijinul Consiliului Județean din Suceava și al Centrului Cultural Bucovina.
În cadrul acestei expoziții, veți avea ocazia să vizualizați lucrări ale elevilor Şcolii de arte "Ion Irimescu", lucrări ce au ca temă centrală ziua internațională a femei.

 

Joi, 10 martie

Studenţii la Hollywood

Toţi studenţii sunt invitaţi la Hollywood, la cea mai tare distracţie!

Rezervări la 0755 571 749.

 

Get Funky, la Club Babylon

Program special dedicat studenților, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea incendiară este dedicată studenților din Universitatea Suceava și va fi întreținută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava. Barmanii le-au pregătit o serie de shot-uri și cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional! Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor! Ofertă de joi: 300 de shot-uri de tequila gratis!

 

Cetina, în Padrino

În Padrino, o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seara Bucovineană, începând cu ora 22:30. Pentru că este seară studenţească, reducere de 15% după ora 24.00. Rezervări la 0742 365 859 sau www.RestaurantPadrino.ro.

 

Vineri, 11 martie

Expoziţia de pictură „Poezia culorilor”

Galeria „Taras Şevcenko”, de la sediul Uniunii Ucrainenilor din România (UUR) - Ţinutul Bucovina din municipiul Suceava, prezintă expoziţia de pictură cu genericul „Poezia culorilor” a artiştilor plastici Ana-Maria Ovadiuc şi Carmel Georgescu, membri ai Asociaţiei de Artă „Nicolae Tonitza” (TAG - Tonitza Art Group).

Expoziţia, organizată din iniţiativa prof. Ioan Bodnar, preşedintele UUR - Ţinutul Bucovina, se circumscrie suitei de manifestări dedicate omagierii poetului naţional ucrainean Taras Şevcenko, manifestări care se vor desfăşura în intervalul 11 - 13 martie.

Expoziţia, care etalează un număr de 36 de lucrări (peisaje, naturi statice, compoziţii abstracte), va fi vernisată mâine, 11 martie, la ora 16:00, cu prilejul organizării mesei rotunde care va reuni scriitori români şi ucraineni.

 

Muzică românească, la Hollywood

După cum v-aţi obişnuit, vinerea, la Hollywood, vă aşteptă cea mai bună muzică românească, într-o atmosfera incendiară. Rezervări la 0755 571 749.

 

Trupa Spin, la Discotheque Vox Suceava

Începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava vă invită la un concert cu trupa Spin. Intrarea este 15 lei.

 

Aniversare la Bowling Club Strikers

Începând cu ora 22:00, Bowling Club Strikers Suceava te invită să aniversezi trei ani de existență a Organizației Youth Can Do It.

 

Revolution, petrecere neconvenţională

Distracție fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava în cadrul programului Revolution, vineri, sâmbătă şi duminică.
Petrecerile vor miza pe un supermix cu muzică de club, pregătit special de Dj Cioco, o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava și un show de lumini amețitor. În weekend continuă şi superoferte la vodkă şi whisky!
Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor!

Ofertă de vineri și duminică: vodkă 55 lei și Tuborg doză 2 lei!

Ofertă de sâmbătă: 300 de shot-uri de tequila gratis!

În fiecare seară, la fiecare masă rezervată se va oferi un bon de reducere cu care se va participa la o tombolă, organizată la ora 3.00 a nopţii respective, premiul constând într-o consumație echivalentă cu cea din acea seară.

 

„Brigada 2 pe Trei”, la Padrino

Padrino vă prezintă, începând cu ora 21.00, un spectacol de Stand Up Comedy de excepţie, în compania celor din trupa Brigada 2 pe Trei. Rezervări la 0742 365 859 sau www.RestaurantPadrino.ro.

 

Sâmbătă, 12 martie

Trei tenori cunoscuţi, într-un regal muzical la Suceava

Tenori cunoscuţi, Mihai Lazăr, Sorin Lupu şi Constantin Nica, vor susţine, la Casa de Cultură Suceava, începând cu ora 18:30, un concert de mărţişor, sub genericul „Magia celor trei tenori”. Artiştii vor fi acompaniaţi de Orchestra Filarmonicii Botoşani, dirijor Cristian Sandu. În program: pagini orchestrale, arii din opere şi operete celebre. Biletele costă 40 de lei sau 30 de lei, pentru elevi, studenţi, pensionari, şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Informaţii şi rezervări la tel. 0230 523718; 0330 401807.

 

„Soul Heaven Party”, la Hollywood

Cele mai tari surprize la „Soul Heaven Party”, la Hollywood.

Rezervări la 0755 571 749.

 

Iubeşte fără riscuri

Începând cu ora 20:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu trupele Umbra, D’eagle Roads, Acid, Demisec și Red Shadow. Intrarea este liberă.

 

FOLKunderCOVER, la Club V

Începând cu ora 21:00, Club V Suceava te invită la FOLKunderCOVER cu Cristi Rangu, Lucian Andraşcu și Ciprian Bârsă.

 

Cosmina Păsărin, VJ Zara și Dan Ene, în Office’s Club

Distracţia atinge cote maxime, la Office’s Club, alături de invitaţii Cosmina Păsărin - MC, Dan Ene şi VJ Zara, care vă vor surprinde întregul eveniment pentru Club Zone.

Vedete, muzică bună şi distracţie în cele mai cool locuri din ţară! Într-un cuvânt, “Clubzone acum în Offices Club"!

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări la 0742 365 859 sau www.RestaurantPadrino.ro.
 

Duminică, 13 martie

Seară specială pentru barmani şi ospătari

O seară specială de relaxare şi distracţie, pentru toţi barmanii şi ospătarii care doresc să uite pentru o seară de grijile muncii, la Hollywood. Rezervări la 0755 571 749.

 

Mini playback show
Începând cu ora 16.00, toți copiii talentați sunt invitați la Galleria Suceava să-și exprime capabilitățile artistice, în cadrul programului Mini Playback Show. Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

 

Marţi, 15 martie

Marţea veselă

Săptămâna începe în Padrino cu „marţea veselă”. Pe la ora 19:00, începe distracţia până spre dimineaţă. Rezervări la 0742 365 859 sau www.RestaurantPadrino.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 1138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă…3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei