Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mar 2011 - Anul XVI, nr. 57 (4655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Propunere

Un complex de golf pe o sută de hectare, la Dragomirna, ar putea fi făcut în parteneriat cu Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană s-ar putea asocia cu doi investitori privaţi pentru a crea un complex de golf, dotat cu centru de conferinţe, spaţii comerciale şi un hotel de cinci stele, pe o suprafaţă de o sută de hectare în zona Dragormirna.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat ieri că a primit o scrisoare de intenţie din partea companiei Dragomirna Golf Resort, prin care primăria să devină partener în acest proiect, care urmează să fie dezvoltat la periferia municipiului, la 2,5 kilometri de Iţcani şi la şapte kilometri de centrul Sucevei.

“Acţionarii principali, firmele Assist şi Dedeman, ar dori să intrăm şi noi în acest proiect, în ideea că vor să acceseze fonduri europene, iar cooptarea, ca parteneri, a celor două administraţii locale – Primăria Suceava şi Primăria Dragomirna, ar da greutate proiectului. Este un proiect bun de colaborare în perspectiva zonei metropolitane şi o oportunitate pentru oraş, drept pentru care am să-i invit pe acţionarii de la Dragomirna Golf Resort să vină să prezinte în faţa consilierilor locali în detaliu acest proiect. Realizarea sa este o oportunitate de a atrage oameni cu bani în oraşul nostru, ţinând cont şi de parteneriatul cu aeroportul, care are şanse să devină aeroport internaţional”, a declarat şeful municipalităţii sucevene.

El a adăugat că, oricum, strategia de turism a Sucevei cuprinde şi trasee turistice spre Mănăstirea Dragormirna, iar participarea la acest proiect ar putea duce la creşterea veniturilor proprii ale Primăriei Suceava.

“Aşa cum Primăria Gura Humorului deţine o parte din complexul Best Western, la fel, este posibil ca şi Primăria Suceava să primească o cotă parte din această investiţie, care poate fi dezvoltată ca o zonă de agrement nu doar pentru împătimiţii de golf”, a explicat Lungu.

Parteneriatul cu Dragomirna Golf Resort şi Primăria Dragomirna ar putea fi primul proiect al asocierii de tip zonă metropolitană Suceava, ale cărei baze au fost puse luna trecută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un complex de golf pe o sută de hectare, la Dragomirna, ar putea fi făcut în parteneriat cu Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 2808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 12 voturi
Un complex de golf pe o sută de hectare, la Dragomirna, ar putea fi făcut în parteneriat cu Primăria Suceava3.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Afaceri dubioase! trimis de
(10 mar 2011, 11:38:00
Primaria se plange ca nu are bani de reparat strazi, de curatenie, face o gramada de disponibilizari, iar edilul sef, se gandeste sa bage bani intr-o chestie moarta din fasa? Zau trebuie cautat la cap. Prin urmare, dragi consuceveni, puneti mana si investiti in jurul la 1500 EURO intr-o trusa de crose de golf (suma minima) si apoi sa mai si platiti vreo 60 EURO pe noapte la hotelul ala. Hai ca nu mai pot delaughing E la mintea cocosului ca e spaga la mijloc. Sau trebuie intrdus controlul psihogolgic si in cazul candidatilor de primar? Sau poate trebuie sa intre DNA pe fir. Cred ca subiectul ar trebuii dat si la ANTENA 3.
2.   Afaceri dubioase2! trimis de
(10 mar 2011, 14:44:21
iar se face..ceva?primaria mitocul dragomirnei,a mai vandut un teren de 110 hectare(pe sest) catre o firma fantoma,in speranta ca vor face un complex turistic cu pista de avioane usoare:) ...si ...tot primaria a ramas si fara iazul de la lipoveni,.....si acu teren de golf(concluziile lle trageti singuri,,,zona metropolitana este o mare teapa pe unde se scurg banii(unde esti tu TEPES Doamne....)
3.   Tepes trimis de
(10 mar 2011, 15:30:23
fluturas tu nu contribui cu nimic la aceasta afacere.
4.   Foarte frumos! trimis de
(10 mar 2011, 16:45:46
Pentru unii nicio initiativa nu le e pe plac. Eu cred ca este o idee foarte buna si ma bucur mult ca s-a luat aceasta decizie de a infrumuseta asa o zona splendida si atat de aproape de oras. Judetul nu mai are fabrici, deci investitia in turism o sa ridice nitel Suceava noastra! Felicitari si abia asteptam concretizarea acestui proiect!
5.   Bucurie mare.... trimis de
(10 mar 2011, 17:04:12
golf nu stiu juca,dar la hotel as plati 60 euro,margareto sa-mi faci un oral.asta mai lipsea -n suceava:teren de golf
6.   Campanie electorala trimis de
(10 mar 2011, 18:46:53
Astia-s dusi cu pluta rau!Dupa oul-kitsch,statuia de fibra de sticla,mai amintim cateva idei inca nepuse in practica a celor care au luat-o pe aratura...:telescaunul de la Mall la cetate;plaja din lunca Sucevei;debarcaderul si parcul de la Casa de oaspeti....in timp ce suntem sufocati de gropi,cersetori,haite de caini vagabonzi,nesimtiti,masini parcate peste tot si aiurea,etc...n-au fost in stare sa termine o celula la groapa ecologica,ne jupoaie de bani sa faca Prigoana bula mare carand la Botosani gunoiul pe taxe din ce in ce mai mari...Deh,bani pentru partid...
7.   Propunere trimis de
(10 mar 2011, 18:50:17
Eu propun sa mai faca doua lucruri: 1. Un arena de tenis inscrisa ATP si 2. Un circuit de Formula 1. Daca vad baietii ideile, pariu ca promit in campanie ? Si pariu ca se prind o gramada care sa-i creada si sa-i voteze ? Mai este ceva: asteptam fabrica de masini de teren, in zona Campulung !
8.   Comentariu trimis de
(10 mar 2011, 21:12:10
Lu nechfor ii este ciuda ca nu face combinatii in sv ... asa cum face prin zona falticeniului... pe la iazuri si pe la livada de acolo... hotii striga hotii. Voi astia de la USL aveti grija de fetitele voastre de pe centura si lasati oamenii harnici sa faca ceva pe oras si judet.
8.1  RE: Comentariu trimis de
(10 mar 2011, 22:08:49
Felicitari! Mi-ai deschis ochii! Cat de profund!!! "lasati oamenii harnici sa faca ceva pe oras si judet". Se stie ca oamenii harnici sunt oameni gospodari si mai stim ca atunci cand un om gospodar face o treaba, pai... treaba gospodareasca se cheama si expresia este deja consacrata. Totusi nu inteleg daca tu ai realizat ca ei au facut "ceva", fac "ceva" si inca vor mai face "ceva" si "PE" oras si "PE" judet si "PE" noi. In mod special pe scatofagi, o specie mult mai periculoasa decat cei care doar ling dosuri.
9.   SCATOFAGI trimis de
(11 mar 2011, 12:31:27
COSOVANUANDREI ,NU CRED CA FACI PARTE DIN SCATOFAGI,dar cu singuranta ca faci parte din cei care ling dosuri...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei