Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mar 2011 - Anul XVI, nr. 57 (4655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eveniment

Udrea şi Flutur au participat la deschiderea Târgului Internaţional de Turism de la Berlin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, au participat ieri la deschiderea Târgului Internaţional de Turism din Berlin, cel mai important târg de gen din Europa. După deschiderea oficială a târgului, primul stand vizitat de Elena Udrea a fost cel al judeţului Suceava, acolo unde sunt prezentate obiceiurile şi tradiţiile din Bucovina, precum şi oferta turistică a zonei. În standul Bucovinei, oferta turistică este susţinută interactiv prin demonstraţii ale meşterilor populari, olari, încondeietori de ouă şi pictori de icoane pe sticlă, şi, în acelaşi timp, vizitatorii pot degusta produsele tradiţionale şi produsele bio din judeţul Suceava. De asemenea, vizitatorilor le sunt prezentate şi dansurile şi portul popular din Bucovina, în cadrul spectacolelor oferite de membrii Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”. După vizitarea standului de prezentate a judeţului Suceava, Elena Udrea a primit cadou o traistă bucovineană, un obiect de ceramică şi un ou încondeiat.

În ceea ce-l priveşte pe şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, acesta a avut mai multe întâlniri cu directorii unor companii de turism, cele mai importante contacte fiind stabilite cu reprezentanţii companiei TUI, cel mai mare tour operator din Germania. De precizat că la Târgul de Turism din Berlin sunt prezentate şi proiectele Consiliului Judeţean Suceava, „Crăciun în Bucovina”, „Horă în Bucovina”, „Paştele în Bucovina” şi „Pelerin în Bucovina”.

„Sunt bucuros să avem această discuţie cu reprezentanţii companiei TUI. Interesul nostru este să promovăm Grădina din Carpaţi. Şi Grădina din Carpaţi înseamnă şi Bucovina. Lansăm nişte proiecte extrem de interesante, <Pelerin în Bucovina>, apoi vorbim despre turismul cultural, religios, despre turismul montan, turismul ecologic, despre gastronomie şi despre tradiţii. Şi nu doar vorbim, ci le şi prezentăm în standul nostru de aici, din Berlin”, a spus Flutur. Standul României la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin are 611 metri pătraţi. În cadrul standului participă 50 de expozanţi, care vor prezenta o gamă de produse turistice ce cuprinde sejururi la mare şi la munte, circuite culturale, turism activ şi de aventură, cicloturism, turism în natură, agroturism, speoturism, turism balnear şi de sănătate şi călătorii în oraşe. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea şi Flutur au participat la deschiderea Târgului Internaţional de Turism de la Berlin.
 Vizualizări articol: 2804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Udrea şi Flutur au participat la deschiderea Târgului Internaţional de Turism de la Berlin4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(10 mar 2011, 11:19:24
Din buricul ei răsare soarele
Flutur,se văd aţele de care te’nvârte Udrea
Iar când prin Bucovina o plimbă picioarele
Ea , în faţa găştii , ţanţoşă , mergea

Toţi în spatele ei , dup’a sa poponeaţă
Respectând’o ca pe’un mare mahăr
Savurând încărcătura de dulceaţă
Fesele ei , în mers , produc vată de zahăr

O armonie în care căluşarii Udrei rostogol
Ne defrişează prezentul , (şi) am învăţat o lecţie
Nu voi mai vota asta nici de’a fi să mor
Fluturel , arăţi ca un băieţel la prima erecţie

1.1  RE: * trimis de
(10 mar 2011, 11:42:07
nu mia rezist cu poeziile astea
1.2  RE: * trimis de
(10 mar 2011, 12:50:29
Cine le citeste?happy
1.3  RE: * trimis de
(10 mar 2011, 19:48:02
In ograda lui Basescu/multi se cred "un Eminescu",iar prostia e un "dar"/nu-i asa ABCDAR ?
2.   Comentariu trimis de
(10 mar 2011, 12:59:07
pai de ce credeti ca se intituleaza poetul ABCDAR? ca face poezii de clasa I...domnu`, rimele mai sunt cum sunt, dar de ritm si masura ati auzit in poezie ? Altfel, cu mesajul poeziei sunt de acord..dar versurile astea schioape si natangi mai mult incurca. Mult noroc !
2.1  RE: Comentariu trimis de
(10 mar 2011, 19:26:12
,,în viaţă joacă teatru doar cei care nu au nici un rol'' ... vă mulţumesc,oricum, pentru aprecieri (fiindcă sunt ,,sincere'' ...dacă m'aţi fi lăudat aş fi încetat să mai scriu,băsiştilor)
3.   Marza trimis de
(10 mar 2011, 15:26:58
Udrea cu traistuata,Blaga cu punguta,Flutur cu minciuna.
4.   Tichie... trimis de
(10 mar 2011, 16:22:53
Eu nu zic ca n-ar fi bune astfel de actiuni, dar ...atunci cind scoti de zugravit nu cred ca e o idee buna sa -ti inviti musafiri la tine acasa ! Orasul e facut harcea parcea si dupa modul haotic cum se lucreaza nu cred ca va reveni degraba macar la nivelul la care la preluat ''primul gospodar'' al urbeei.Drumurile sunt varza .Am mers pina la Manastirea Moldovita si de la Vama m-am ingrozit iar noul DN17 nu cred ca e un motiv prea mare de lauda .E marcat prost si suprafata largita e deja impracticabila! Asa ca actiunea nu e doar ca sa ne aflam in treaba ba mai mult cei care se inseala si ne viziteaza in epoca forumurilor de discutii va dati seama ce promovare ne vor face incit putem sa facem dupa aia publicitatea lu'peste ca nu ne mai ajuta la nimic !
5.   Cu coada... trimis de
(10 mar 2011, 19:24:33
nimeni nu zice nimic de faptul ca Romania a fost amenintata ca va fi scoasa din circuitul turistic international,ca turistii nemti au fost sfatuiti sa ocoleasca tara asta.......?
6.   Comentariu trimis de
(10 mar 2011, 19:55:59
bai ABCDARULE ai talent la poezii mai rau ca miron cozma
7.   Comentariu trimis de
(10 mar 2011, 21:13:03
Felicitari!!! sa auda si strainiii de Bucovina.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei