Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mar 2011 - Anul XVI, nr. 57 (4655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Şeful Spitalului Fălticeni i-a trimis la analize pe patru subordonaţi, bănuiţi că au consumat alcool în timpul serviciului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Patru angajaţi ai Spitalului Municipal Fălticeni, bănuiţi de conducere că au consumat alcool în timpul programului de lucru, au fost testaţi la iniţiativa managerului unităţii sanitare, Mircea Lupu, care a dorit să ştie cu certitudine dacă subordonaţii săi au călcat sau nu strâmb.

Dacă suspiciunile se vor confirma, salariaţii şi-ar putea pierde locul de muncă, însă în cazul în care se va dovedi că bănuielile au fost neîntemeiate, ei vor primi public scuze din partea directorului.

 

Testați cu acordul lor

Cei patru angajaţi au fost testați la laboratorul de analize medicale al spitalului, marți, 8 martie, la ora 11.30, unde au mers cu acordul lor, pentru a li se recolta probe de sânge, după ce comportamentul lor a atras atenția managerului Spitalului Fălticeni.

”Este vorba despre niște muncitori necalificați, care se ocupau, printre altele, de curățenia din curte. Părea că băuseră și chiar miroseau a alcool. Obișnuiesc să facă asta în timpul serviciului, dar până acum nu am reușit să-i conving să se lase testați”, a explicat Mircea Lupu, adăugând că rezultatele analizelor de laborator vor fi cunoscute în cursul zilei de astăzi.

”Dacă testele arată că am avut dreptate, îi dau pe mâna comisiei de disciplină a spitalului. Măsurile pot merge până la desfacerea contractului de muncă, depinde și de antecedente, de eventualele abateri de până acum. Dacă va reieși că m-am înșelat, le voi cere scuze de față cu comitetul director”, a mai spus Mircea Lupu.

Muncitorii acuzați de consum de alcool în timpul serviciului au o vechime la spitalul din Fălticeni cuprinsă între trei și peste 15 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Spitalului Fălticeni i-a trimis la analize pe patru subordonaţi, bănuiţi că au consumat alcool în timpul serviciului.
 Vizualizări articol: 1953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Şeful Spitalului Fălticeni i-a trimis la analize pe patru subordonaţi, bănuiţi că au consumat alcool în timpul serviciului3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei