Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mar 2011 - Anul XVI, nr. 57 (4655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Produse chimice periculoase

Cercetat penal pentru deţinere de substanţe toxice fără drept

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Administratorul unei societăţi comerciale din oraşul Salcea s-a ales cu dosar penal după ce, în urma unui control al poliţiei, în magazia firmei s-au găsit 120 de litri de lacuri nitrocelulozice, ce conţin acetonă şi toluen, substanţe considerate periculoase, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Controlul a fost făcut în urmă cu două zile de poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, pe linia verificării modului de păstrare, deţinere şi folosire a substanţelor şi preparatelor chimice periculoase.

Potrivit poliţiei, societatea administrată de Maricel N., în vârstă de 42 de ani, din Salcea, nu a respectat dispoziţiile legale, în sensul că, înainte de începerea activităţii, nu a furnizat la Inspectoratul Teritorial de Muncă lista cu substanţele şi preparatele chimice periculoase pe care le va deţine şi utiliza conform prevederilor din Legea 360/2003 (n.r.- privind regimul substanţelor şi preparatelor chimice periculoase).

Maricel N., informează IPJ Suceava, cel care era responsabil cu obţinerea de avize şi autorizări în cadrul societăţii, s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere sau orice operaţiune privind circulaţia produselor ori substanţelor toxice fără drept.
Un caz similar s-a înregistrat în vara anului trecut, atunci când la o fabrică de mobilă din zona centrului comercial Shopping City s-au găsit aproape şase tone de produse chimice periculoase (5.705 kilograme de produse chimice periculoase – lacuri şi diluanţi pe bază de toluen şi acetonă), produse deţinute contrar dispoziţiilor legale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercetat penal pentru deţinere de substanţe toxice fără drept.
 Vizualizări articol: 1385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cercetat penal pentru deţinere de substanţe toxice fără drept5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei