Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2011 - Anul XVI, nr. 37 (4635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţ în acţiune

A furat din două maşini parcate în curtea Bisericii Sf. Andrei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ din judeţul Caraş-Severin a fost prins de o patrulă de jandarmi la scurt timp după ce a furat mai multe bunuri din două maşini parcate în curtea Bisericii Sf. Andrei din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Furtul s-a petrecut duminică, în jurul orei 15.00, mai mulţi oameni aflaţi în curtea bisericii observându-l pe hoţ. O patrulă de jandarmi aflată în zonă a auzit strigătele martorilor care l-au observat pe hoţ, acesta din urmă escaladând gardul împrejmuitor şi luând-o la fugă.

„Jandarmii au pornit în urmărirea persoanei în cauză, aceasta fiind interceptată după aproximativ 500 de metri. Bărbatul avea asupra sa o geantă de mână şi o sacoşă ce conţineau suma de 39 de lei, un portofel, documente de identitate, un telefon mobil şi patru obiecte liturgice”, a declarat căpitanul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Din ancheta ulterioară a jandarmilor a rezultat că individul în cauză, Neculai B., în vârstă de 62 de ani, din localitatea Anina, jud. Caraş-Severin, a intrat în curtea bisericii, s-a apropiat de două autoturisme parcate în apropierea casei de prăznuire şi, observând că uşile nu sunt încuiate, a sustras bunurile amintite şi a încercat să părăsească zona, moment în care a fost interceptat de jandarmi.

Una dintre maşinile vizate era a unui preot. Din aceasta, printre altele, individul a sustras un moliftelnic, o cutie de tămâie, un epitrahil şi o linguriţă pentru împărtăşanie.

În total, valoarea bunurilor furate se ridică la 550 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit celor două părţi vătămate.

Bărbatul de 62 de ani s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A furat din două maşini parcate în curtea Bisericii Sf. Andrei.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A furat din două maşini parcate în curtea Bisericii Sf. Andrei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei