Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 feb 2011 - Anul XVI, nr. 26 (4624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vicov

Şofer blocat în trafic, urcat cu forţa în altă maşină şi sechestrat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri din zona Vicov au fost reţinuţi ieri după-amiază şi şi-au petrecut noaptea în arestul poliţiei, fiind acuzaţi că ar fi sechestrat un alt tânăr, pe care l-au blocat în trafic, l-au scos din maşina pe care o conducea, l-au bătut, l-au urcat cu forţa într-un alt autoturism şi l-au ţinut captiv mai bine de o oră.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, luni, în jurul orei 11:45, Gheorghe Schipor, în vârstă de 58 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a sunat la 112 şi a reclamat că fiul său, Constantin Schipor, de 24 de ani, a fost sechestrat.

Bărbatul a povestit că fiul său venea spre domiciliu cu maşina personală, marca Dacia Logan, când a fost blocat în trafic de patru indivizi care l-au lovit şi l-au urcat într-un Volvo, demarând în trombă.

Gheorghe Schipor a declarat că, în urmă cu aproximativ o oră, aceiaşi patru indivizi au venit la domiciliul său, i-au intrat în curte şi l-au întrebat unde este fiul său, ameninţându-l că-i dau foc la casă şi că-i vor ucide copilul.

Mai multe echipaje ale Poliţiei Vicovu de Sus au fost trimise să patruleze zona, iar în scurt timp a fost identificat în trafic autoturismul Volvo, în care se aflau Alexandru Galan, în vârstă de 21 de ani, şi tânărul sechestrat, Constantin Schipor.

 

L-au lovit cu o rangă peste picioare, l-au luat într-o „plimbare” aproximativ o oră 

Victima le-a povestit oamenilor legii cum, în timp ce se afla la volanul Loganului său, pe strada Obcini din Vicovu de Sus, a fost blocat de autoturismul Volvo, în care se aflau Alexandru Galan, Sergiu Schipor, de 21 de ani, Ioan Bahnean, de 24 de ani, şi Ioan Ilaş, de 25 de ani.

Sergiu Schipor, a declarat tânărul sechestrat, l-a tras din maşină, l-a lovit cu o rangă în zona picioarelor şi împreună cu Ioan Bahnean l-a urcat forţat pe bancheta din spate a autoturismului marca Volvo.

A urmat apoi o cursă de aproximativ 60 de minute, în care agresorii s-au deplasat cu maşina prin Vicovu de Sus, Gălăneşti, lunca râului Suceava, în tot acest timp victima fiind ţinută pe bancheta din spate.

Apoi, susţin anchetatorii, Sergiu Schipor, Ioan Bahnean şi Ioan Ilaş au rămas la domiciliul primului dintre ei, iar Alexandru Galan a plecat cu victima să o lase înapoi la locul de unde au sechestrat-o.

În drumul spre Loganul abandonat, şoferul autoturismului Volvo a fost oprit de un alt Logan, cel al poliţiei.

 

De ce l-au sechestrat?

Toţi cei patru indivizi sunt cercetaţi acum pentru săvârşirea infracţiunii de privare de libertate în mod ilegal, iar Sergiu Schipor şi Ioan Bahnean vor da cu subsemnatul şi pentru infracţiunea de ameninţare, precum şi pentru comiterea a două alte infracţiuni - conducere de auto pe drumurile publice fără permis de conducere (Sergiu Schipor), respectiv conducere a unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat (Bahnean).

Pentru infracţiuni la regimul rutier va fi anchetat şi Alexandru Galan, acesta fiind acuzat de încredinţarea cu bună ştiinţă a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere auto.

„Cei patru suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi la Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a anunţat, aseară, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru.

Deşi nu se cunoaşte un motiv anume al sechestrării, tinerii implicaţi fiind „muţi” în această privinţă, prin Vicovu de Sus circulă zvonul că acest caz ar avea legătură cu contrabanda cu ţigări din zonă şi neînţelegerile financiare dintre membrii grupărilor implicate în această activitate infracţională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer blocat în trafic, urcat cu forţa în altă maşină şi sechestrat.
 Vizualizări articol: 1202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Şofer blocat în trafic, urcat cu forţa în altă maşină şi sechestrat5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei