Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 feb 2011 - Anul XVI, nr. 26 (4624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Nota de plată

Cătuşe şi celule pregătite pentru bătăuşii din baruri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Surse judiciare ne-au mărturisit că poliţiştii le-au „făcut” paturile în arest scandalagiilor din localuri, după ce, în ultimele nopţi, într-un bar din zona Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, un client a fost rupt în bătaie de patru indivizi, iar ieri noapte, într-un local din apropierea Policlinicii Suceava, barmanul şi alţi doi tineri au fost înjunghiaţi de un client scandalagiu.

Primul scandal s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică (29/30 ianuarie a.c.), într-un club din zona stadionului Areni, mai sus de sediul ISU Suceava.

Bătaia a avut loc în jurul orei 2:50, iar cel vizat a fost un tânăr în vârstă de 30 de ani, din municipiul Suceava, Laurenţiu-Florin Mateiciuc. Acesta se afla la o masă, alături de un amic şi două tinere, când în local au intrat patru indivizi care au mers direct la Mateiciuc şi au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un scaun.

Cel mai probabil, victima a fost lovită şi cu un cuţit, dat fiind faptul că a fost transportată la spital cu multiple traumatisme, precum şi plăgi tăiate.

În momentul agresiunii, susţin sursele noastre, în local se aflau zeci de clienţi, iar o parte dintre aceştia i-au recunoscut pe agresori.

Potrivit aceloraşi surse, doi dintre suspecţi ar fi fost arestaţi în cursul anului trecut pentru că cereau taxă de protecţie, însă după aproximativ trei săptămâni de arest preventiv au fost eliberaţi de judecători.

Laurenţiu-Florin Mateiciuc a fost transportat la spital imediat după agresiune, a rămas internat duminică şi luni, iar în cursul zilei de ieri a fost externat.

Tânărul a declarat că nu vrea să depună plângere şi, potrivit oamenilor legii, nici nu cooperează cu privire la incidentul în care a fost implicat.

Din informaţiile noastre, la mijloc ar fi vorba de o răzbunare, după ce Mateiciuc l-ar fi bătut anterior pe unul dintre cei patru indivizi care, acum câteva nopţi, l-au băgat în spital, sub privirile zecilor de clienţi din localul respectiv.

Deşi victima nu a depus plângere, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, dosar în care se ia în calcul reţinerea şi propunerea arestării preventive a agresorilor.

Bătaia a fost surprinsă, se pare, de camerele de supraveghere video din localul respectiv, iar imaginile au fost vizionate deja de poliţie.

 

Barmanul şi doi clienţi, înjunghiaţi 

În noaptea de luni spre marţi (31 ianuarie/1 februarie a.c.), în jurul orei 00:40, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre un alt scandal într-un local.

De această dată, s-a întâmplat într-un bar din zona Policlinicii Areni, iar la spital au ajuns trei tineri înjunghiaţi, barmanul şi doi clienţi.

Reprezentanţii poliţiei susţin că în jurul orei 00:30, un tânăr în vârstă de 23 de ani, Vasile Pascu, din localitate, a început să se certe cu un alt client al localului, rămas neidentificat, cei doi luându-se la bătaie. Barmanul, un tânăr de 26 de ani, a intervenit să-i despartă pe cei doi, fiind ajutat şi de un alt client, un tânăr în vârstă de 21 de ani.

În învălmăşeala creată, tânărul rămas neidentificat a scos un cuţit şi i-a înjunghiat pe ceilalţi trei tineri în zona membrelor inferioare, victimele fiind transportate la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava.

Dintre cei trei răniţi, doar unul dintre ei a rămas internat. Poliţiştii ştiau ieri numele suspectului, însă, din informaţiile noastre, acesta nu fusese încă găsit.

Şi în acest caz, se vehicula varianta arestării preventive a agresorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătuşe şi celule pregătite pentru bătăuşii din baruri.
 Vizualizări articol: 1258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Cătuşe şi celule pregătite pentru bătăuşii din baruri4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 2 feb 2011, 11:11:24
ori se mai bat aia p'acolo ori nu..nu stiu care e trb??
2.   Tarani trimis de
( 2 feb 2011, 11:33:54
Cine zicea ca numai la tara se bat "taranii"?blablabla
3.   Aşa-i Românul!!!!!. trimis de
( 2 feb 2011, 11:38:49
Părinţii îşi cresc copii cu greu , iar ei după ce sunt mari şi foarte majori , fără un loc de muncă, stau în baruri zi şi noapte , după care bineînţeles că se bat. După ce se bat , aţii se răzbună şi tot aşa. Bravo tinerilor de azi cu pumnii şi cuţitele ştiţi să munciţi , ar trebui să staţi după gratii.. dar nu în condiţii conform normelor eutopene ci la muncă să vă sară gărgăunii din cap şi mai lăsaţi ura asta, viaţa este scurtă şi voi aşa o trăiţi prin baruri, bătăi, cuţite , pistoale spitale...
4.   Tragic trimis de
( 2 feb 2011, 14:37:27
Singura noastra vina e ca ne-am nascut 'Moldoveni" in alte regiuni (Banat) se transeaza prin tribunal cu despagubiri morale de nu mai bate doua generatii,le ia averea cu tot cu presul de la usa.
Si chiar daca izolat se intampla ceva de genul 90 % are origini din ........un parinte Moldovean.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei