Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 oct 2010 - Anul XV, nr. 241 (4532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Taximetrişti traşi pe dreapta pentru că nu au pornit aparatul de taxat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Călătoriile efectuate fără aparatul de taxat în funcţiune ajung să îi coste pe taximetrişti cu mult mai mult decât dacă ar respecta legea.

În urma unei noi serii de controale demarate de municipalitatea suceveană zilele acestea, unui alt taximetrist i s-a interzis să mai practice această meserie timp de o lună de zile, în plus, fiind obligat şi la plata unei amenzi de 1000 de lei.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a spus că în paralel cu controalele la maxi-taxi, pentru a-i depista pe cei care nu dau bilete de călătorie, a iniţiat o serie de controale şi la cei care efectuează transporturi în regim taxi.

“În urma unui astfel de control, a fost suspendată pentru 30 de zile autorizaţia de taxi nr. 216, aparţinând firmei Valicam Trans. De asemeni, a fost aplicată şi o amendă de 1000 de lei, iar numărul autoturismului cu care s-au efectuat curse de taxi fără a fi pornit aparatul de taxare şi fără a fi dat bon de călătorie clienţilor a fost introdus în baza de date a Poliţiei, pentru a fi supravegheat. Dacă în cele 30 de zile în care autorizaţia de taxi este suspendată mai face vreo cursă cu clienţi la taxi, va primi o amendă cuprinsă între 250 şi 500 de milioane lei vechi, iar plăcuţele şi certificatul de înmatriculare a maşinii vor fi confiscate”, a declarat Lucian Harşovschi.

Acesta este deja al doilea caz de autorizaţie de taxi suspendată din cauza curselor efectuate fără aparat de taxat în funcţiune, după modificarea legislativă care permite municipalităţii să ia astfel de măsuri drastice.

Pentru taximetrişti, mai grav este faptul că, având la cazierul profesional înregistrate aceste sancţiuni, autorizaţia de taxi nu le mai este prelungită la finele perioadei pentru care au fost autorizaţi să practice această meserie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taximetrişti traşi pe dreapta pentru că nu au pornit aparatul de taxat.
 Vizualizări articol: 1534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Taximetrişti traşi pe dreapta pentru că nu au pornit aparatul de taxat5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei