Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 oct 2010 - Anul XV, nr. 241 (4532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătaie de joc

Drum judeţean închis fără acordul poliţiei, cu rută ocolitoare prin câmp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O firmă de construcţii care ar fi trebuit să demoleze un pod pe DJ 208, de pe traseul Fălticeni-Dolhasca, a blocat, ieri dimineaţă, fără avizul Poliţiei Rutiere, drumul judeţean şi a stabilit o rută ocolitoare, pe un drum pietruit, prin câmp.

Pe lângă faptul că ruta ocolitoare ar fi trebuit să suporte două sensuri de circulaţie, înspre şi dinspre Fălticeni, drumul respectiv era un drum neclasificat, cu aproximativ trei-patru metri lăţime. Practic, în unele porţiuni, nu puteau trece două autoturisme unul pe lângă altul, iar dacă pe ruta ocolitoare intra o maşină de mare tonaj, atunci traficul era pur şi simplu blocat.

Aşa s-a întâmplat până la urmă, iar mai mulţi şoferi au solicitat intervenţia Poliţiei şi au sunat disperaţi şi la redacţia ziarului.

Agenţii de la Circulaţie trimişi la faţa locului au constatat că firma care urma să demoleze podul peste pârâul Şomuzul Mare a blocat drumul judeţean şi, fără nici un aviz de la Serviciul Poliţiei Rutiere, a făcut o rută ocolitoare pentru şoferii care se deplasau pe ruta Fălticeni – Preuteşti, montând chiar şi indicatoare rutiere din lemn.

Poliţiştii rutieri şi-au pus mâinile în cap când au văzut coloanele de zeci de maşini blocate în câmp şi au solicitat deblocarea imediată a drumului, în mijlocul căruia trona un munte de pământ de la excavările pentru devierea cursului pârâului, precum şi sistarea lucrărilor.

După ce-au deblocat traficul rutier, poliţiştii din cadrul formaţiunii rutiere a Poliţiei Fălticeni au sancţionat societatea în cauză, SC Grup Construct Bucovina SRL, cu suma de 1.260 de lei, şi le-au pus în vedere reprezentanţilor acesteia să se pună la punct cu toate documentaţia şi avizele necesare demarării lucrărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drum judeţean închis fără acordul poliţiei, cu rută ocolitoare prin câmp.
 Vizualizări articol: 2040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Drum judeţean închis fără acordul poliţiei, cu rută ocolitoare prin câmp3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei