Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 oct 2010 - Anul XV, nr. 241 (4532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri

Patru milioane de lei pentru amenajarea cursului râului Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judeţul Suceava a primit o finanţare de patru milioane de lei (40 de miliarde de lei vechi) pentru continuarea lucrărilor de amenajare a cursului râului Moldova. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că banii au fost alocaţi de Ministerul Mediului, suma reprezentând suplimentarea resurselor financiare alocate pentru 2010 în cadrul programului de investiţii al Administraţiei Naţionale „Apele Române”.

Flutur a spus că banii vor fi folosiţi pentru realizarea de lucrări de amenajare a râului Moldova şi a afluenţilor pe porţiunea Fundu Moldovei - Gura Humorului.

„Practic, banii vor fi folosiţi pentru amenajarea digurilor de pe malul râului Moldova pe porţiunea dintre Mănăstirea Humorului şi Poiana Micului”, a explicat Flutur.

El a adăugat că, în ultimele două luni, judeţul Suceava a primit de la Ministerul Mediului aproximativ 300 de miliarde de lei vechi pentru lucrări de amenajare a cursurilor de apă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru milioane de lei pentru amenajarea cursului râului Moldova.
 Vizualizări articol: 704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru milioane de lei pentru amenajarea cursului râului Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Geografie trimis de
(13 oct 2010, 11:54:26
In primul rand, e o greseala : localitatea Poiana Micului e pe malul paraului Humor, deci nu are nuci o treaba cu malul raului Moldova.
Si, cel mai important, la Gura Humorului s-au investit 7 mil si ceva de euro in maenajarea partiei de schi si a drumului de acces. Stiti cum arata acum drumul de acces ? pai, cam un sfert din el , nu mai e. Bun, traim in Romania : facem intai constructii pe malul apei, vine apa mare , le ia, rupe, inunda, etc si abia apoi facem lucrari de amenaja , indiguire. Mi se par nesimtire, sa investeti atatia bani fara minte. Deci, dupa ce se va indigui, se vor aloca din nou bani pentru drumul de acces catre partie ?
Va invit sa vedeti ce a mai ramas din supreproiectul deschis cu atat fast in februerie .
2.   Hjshgdrfg trimis de
(13 oct 2010, 14:15:06
Este normal, toti banii se duc in zona Humorului de unde este acest individ ,,flutur,,. Judetul arata ca naiba si tu bagi banii in curul humorenilor tai. Sa/ti fie rusine.
3.   Vai de geografia voastra trimis de
(13 oct 2010, 22:30:39
Pai unde este Fundu Moldovei si unde este Gura Humorului. Din cate inteleg se fac lucrari in zona Gura Humorului si nu in zona Fundu Moldovei. Distanta este cam de 50 de Km, pentru unii este cam acelasi lucru ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei