Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 oct 2010 - Anul XV, nr. 241 (4532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La 6 dimineaţa

Mascaţii au greşit uşa la percheziţii si au năvălit în casa unor nevinovaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

V-aţi imaginat vreodată cum e să vă treziţi din somn cu bătăi puternice în uşă, la şase dimineaţa, cu indivizi cu cagule pe faţă, înarmaţi, care să vă ceară să vă culcaţi pe burtă?

Ieri dimineaţa, în cadrul percheziţiilor coordonate de structurile de combatere a crimei organizate Suceava pentru anihilarea unei ample reţele internaţionale de trafic de persoane şi prostituţie, mai mulţi indivizi cu cagule pe faţă, din rândul oamenilor legii, au greşit una din adrese şi au băgat spaima-n în doi soţi care în viaţa lor nu au avut de-a face cu poliţia.

Incidentul s-a petrecut în municipiul Botoşani, însă mascaţii erau, din câte se pare, de la Suceava.

Locuinţa vizată de anchetatori se afla într-un bloc de pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, unde locuia unul dintre suspecţi, Andy Drob, botoşănean, cunoscut pilot de raliuri. Problema e că mascaţii au încurcat numărul apartamentului, în loc de 14, 15.

Şi uite aşa, la 6 dimineaţa, soţii Ioan şi Elena Z., ambii în vârstă de 54 de ani, s-au trezit cu caguliştii peste ei.

"Le-am dat drumul, ne-au arătat o hârtie, dar, de frică, nici nu am văzut ce scria pe ea. Am întrebat ce se întâmplă şi ni s-a răspuns că este vorba de o percheziţie. Nu ne-au lăsat să vorbim deloc. Am încremenit de spaimă. La un moment dat, a apărut cineva şi a întrebat de apartament. Abia atunci şi-au dat seama că au greşit. Şi-au cerut scuze şi au plecat", a povestit Elena Z..

Mascaţii au nimerit până la urma la individul pe care îl căutau, Andy Drob, vecinul soţilor Ioan şi Elena Z.

Femeia lucrează la o instituţie din Botoşani, iar soţul ei e director comercial la o societate din aceeaşi localitate. Pentru câteva minute au trăit pe propria piele cea mai îngrozitoare „vizită” pe care au primit-o de când locuiesc la adresa respectivă. Cei doi soţi au declarat, ieri, ca nu vor depune plângere. 

"Norocul meu a fost cu soţul care şi-a păstrat cumpătul tot timpul. Ce pot să zic e că au făcut totul conform procedurilor, numai că au greşit adresa. O consider o acţiune a instituţiilor statului şi de asta nu vom cere nici un fel de daune", a mai spus Elena Z.

 

Ai cui sunt mascaţii?

Contactat telefonic, aseară, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, comisarul şef Andrei Nichitoi, unul dintre principalii coordonatori ai acţiunii de amploare de ieri, ne-a declarat că va face verificări pentru a afla dacă fapta se confirmă şi, în cazul în care povestea e adevărată, cine şi ai cui erau mascaţii care au năvălit în casa celor doi soţi din Botoşani.

„Momentan suntem în anchetă, dar o să mă interesez şi o să vă dau un răspuns”, a declarat şeful BCCO Suceava, comisarul şef Nichitoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mascaţii au greşit uşa la percheziţii si au năvălit în casa unor nevinovaţi.
 Vizualizări articol: 6276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Mascaţii au greşit uşa la percheziţii si au năvălit în casa unor nevinovaţi4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce tareee! trimis de
(13 oct 2010, 11:14:50
Desi sincer acum,la 6 dimineata sa te trezesti cu asa o vizita...cade cam naspa la stomac...
2.   Totusi trimis de
(13 oct 2010, 11:22:54
Bine ca nu au spart usa. La ora aia toti dorm si pina te dai jos din pat pina ajungi la usa s-ar putea sa ramai fara ea.
3.   Mascatiiiiiiii trimis de
(13 oct 2010, 11:49:59
asa este cade cam naspa la stomag,pe la sase dimineata.dar si mascati astea sa isi dea dupa ochi ce au pus sa vada.ca poate sa i se opreasca inima omului.si nu este medic cu ei.
3.1  RE: Mascatiiiiiiii trimis de
(13 oct 2010, 12:04:58
cade naspa la stomag abecedarul ala pe care l-ai mancat tu in loc sa-l citesti...
3.2  RE: Mascatiiiiiiii trimis de
(13 oct 2010, 14:01:20
@XICSX: Mersi, de mult nu am mai râs aşa de bine.big grin Tare commentul!laughing)
4.   Ai nostri ca brazii...inalti trimis de
(13 oct 2010, 12:24:55
Scena de comedie.
Probabil aveau cagulele "defecte" sau le-au pus invers...
5.   Mascaţii trimis de
(13 oct 2010, 14:06:35
Mie mi se par ca nişte bulldogi de aia mari şi proşti pe care îi asmuţi pe cineva. Nu s-ar documenta un pic înainte Doamne fereşte, am văzut şi la ştiri vreo 2 cazuri similare, când au întrat peste ceva pensionar şi când şi-au dat seama de gafă au plecat şi erau iar să greşească adresa.

Eu cred că mascaţii aştia sunt luaţi direct din clasele I-IV, copiii cei mai vlajgani şi învăţaţi să se bată, în rest nimic. Nişte cefoşi nesimţiţi.
5.1  RE: Mascaţii trimis de
(13 oct 2010, 22:59:47
Imi pare rau ca nu stiu acesti mascati sa discute despre filosofie sau sa rezolve probleme de matematica superioara. Ce ai vrea sa faca, decat sa sparga usi si sa puna repede la pamant suspectul? Sa ii cante o serenada? Si nu sunt ei de vina pentru ca mai sunt si ofiteri care ar trebui sa stie unde este adresa si pe harta si pe teren, sa le arate "uite ba asta e usa" si asa mai departe.

Asa ca incearca sa vezi care este vinovatul. Vlajganii si cefosii aia despre care vad ca vorbesti cu manie (poate chiar si cu frica, tu stii asta mai bine) executa ce li se spune. Asa sunt invatati. Si asa este peste tot. Difera insa cealalta parte a personalului, ala sau aia care ar trebui sa ghideze toata operatiunea, de la inceput pana la sfarsit. Asa ca aia sa raspunda. Si cu siguranta aia vor fi luati la intrebari.
6.   Cagule trimis de
(13 oct 2010, 14:47:14
Prost si frustrat mai esti KENNY,sunt oameni ca oricare altii,doar n-au trei picioare,sau trei maini,cum poti sa-i faci nesimtiti cand nici nu-i cunosti,poate chiar ai trecut pe langa un mascat care nu avea cagula pe fata si l-ai salutat.
6.1  RE: Cagule trimis de
(13 oct 2010, 15:21:01
Aoleu, prost? Eu? De unde ştii? Ai găsit ceva rezultat de-al meu la un test de inteligenţă? Hai să îţi zic eu ce e prostesc, să faci prost pe un individ necunoscut pe internet. Aia da prostie... e ca şi cum eu aş face-o pe mama ta c***ă, fără să ştiu sigur dacă e o femeie care prestează servicii de o moralitate considerată îndoielnică. Şi logic că nu pot să fac asemenea afirmaţii la adresa posibilei cinstite femei, nu?

6.2  RE: Cagule trimis de
(13 oct 2010, 15:23:47
Legat de mascaţi, atâta timp cât nu există o facultate pe care să o absolvi ca să devii "mascat", se justifică bănuiala mea cum că ar fi nişte malaci fără şcoală şi cu IQ scăzut. Nu m-ar mira ca unii dintre ei să lucreze în timpul liber ca body-guards prind discotecii, că şi ăia nu-s mai prejos.

Şi dacă cumva te-am mirosit bine, ori eşti tu mascat ori cunoşti pe cineva care e, că prea te-ai atacat de la inocentul meu comentariu.
7.   Mascatii ! trimis de
(13 oct 2010, 17:04:40
Am citit comentariile de mai sus la articolul cu greseala mascatilor . Vreau sa spun ca nu este de ras aceasta fapta deoarece se putea intampla ca persoanele care au cazut in aceasta actiune sa faca infarct si atunci ma intreb si va intreb daca este de ras sau e de plans . Ar fi cazul ca mascati sa se documenteze mult mai serios asupra actiunilor pe care le desfasoara pentru a preintampina or ce greseala . Ma gandesc ca in randul celor care participa la asemenea actiuni sunt politisti de elita si este pacat ca sa faca gafe care pun o peceta nu tocmai favorabila cagulistilor . Deoarece gafa mascatilor a fost facuta publica ar fi corect ca sefi acestei institutii sa faca precizari cum s-a ajuns in situatia de a descinde la alta adresa decat cea vizata . Nu este o joaca si as ruga pe toti acei ce comenteaza aceste fapte sa se gandeasca cum s-ar fi simtit ei daca cineva le-ar intra in casa la o ora matinala si i-ar pune sa stea pe podea culcati .Sper sa nu mai citim asemenea stiri .
8.   Mascati trimis de
(13 oct 2010, 23:03:24
Repet ce am scris si mai sus,poate asa s-o citi mai bine: ala care sparge usa nu este cel care hotaraste care este usa. Aia care intra calare peste oameni in case de-i pun la pamant, aia sunt EXECUTANTII. In domeniul asta, ca si-n armata, exista persoane care dau ordine si persoane care executa intru totul ordinele. Cel sau cei care au spus "aici este", desi gresisera locatia,aia sunt vinovatii.

Malacii aia prosti si fara facultati (fir-ar ale naibii de facultati ca oricum multi tineri ies mai prosti din ele si totusi le termina) aia nu au facut decat sa EXECUTE ORDINELE.

E chiar asa de complicat mai oameni sa intelegeti cum functioneaza treburile astea? Daca nu stiti intrebati dar nu va mai dati cu parerea aiurea. Nu de alta dar riscati sa fiti luati de ... nestiutori (prost am inteles ca este un cuvant dur asa ca am sa evit a-l folosi).
9.   PRECIZARE trimis de
(14 oct 2010, 09:34:56
Nepregatiti sigur ca sunt cei care executa, dar, cum sunt cei care dau ordin?
Daca seful Brigazii DIICOT nu stie cine a dat dispozitii si ce fel de dispozitii si trebuie sa cerceteze, atunci ce sa mai vorbim .Totul merge la voia intamplarii si pe dos de cum ar trebui. Nu ati observat nici pana acu ca toate functiile de conducere(din toate domeniile) sunt ocupate de incompetenti cu diplome primite prin posta(vezi cazul Boc), numiti de alti incompetenti? Se pricep numai la luat spaga ca inginerii financiare nu mai pot face ca s-a vandut tot(cu exceptia unor smecherii facute in investitii)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei