Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 oct 2010 - Anul XV, nr. 241 (4532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Proiecte

CJ vrea să obţină finanţare pentru nouă drumuri prin programul de modernizare al Ministerului Dezvoltării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Consiliul Judeţean Suceava intenţionează să obţină finanţare pentru modernizarea a nouă drumuri judeţene printr-un program al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a precizat că este vorba despre programul de modernizare a 10.000 de kilometri de drumuri judeţene din întreaga ţară. Flutur a spus că instituţia pe care o conduce a stabilit nouă priorităţi pentru modernizarea unor drumuri judeţene, investiţii pentru care există deja proiectele.

Printre acestea se numără drumurile Fălticeni – Preuteşti – Dolheşti – Dolhasca, Suceava – Bosanci – Udeşti – Liteni – Dolhasca, Frasin – Broşteni, Mălini – Borca (judeţul Neamţ), Coşna – Ilva Mică.

„Apoi mai avem în plan şi continuarea drumului de la Bilbor către limita cu judeţul Harghita. Asta pentru că noi terminăm tronsonul pe care l-am finanţat pe bani europeni, iar pentru a asigura legătura cu Ardealul mai trebuie modernizaţi vreo nouă kilometri de drum. Tot o prioritate este şi porţiunea de drum prin pădure de la Poiana Micului spre Suceviţa. Şi nu în ultimul rând, mai avem şi drumul care face legătura între Stulpicani, Codrii Seculari de la Slătioara şi Câmpulung Moldovenesc”, a spus Flutur.

Pe de altă parte, şeful administraţiei judeţene a declarat că în programul guvernamental de modernizare a 10.000 de km de drumuri judeţene ar putea să fie incluse şi proiectele promovate de primăriile sucevene care nu au fost finanţate prin măsura 3.2.2 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Gheorghe Flutur a arătat că în judeţul Suceava mai sunt peste 30 de proiecte care nu au fost finanţate prin PNDR şi care ar putea să primească fonduri prin programul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

„Important este că s-a găsit o sursă de finanţare cu deficit din 2013”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ vrea să obţină finanţare pentru nouă drumuri prin programul de modernizare al Ministerului Dezvoltării.
 Vizualizări articol: 1159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
CJ vrea să obţină finanţare pentru nouă drumuri prin programul de modernizare al Ministerului Dezvoltării3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei