Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 oct 2010 - Anul XV, nr. 241 (4532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Trei puştani de 17 şi 18 ani, tâlharii cu pistol de la Negostina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au reuşit să dea de urma celor trei suspecţi în cazul tentativei de tâlhărie de la sfârşitul săptămânii trecute, de la Negostina, în urma căreia o tânără care se afla în autoturismul personal, împreună cu cei doi copii minori, a fost împuşcată.

În cursul zilei de ieri, anchetatorii au reţinut trei tineri, toţi din Negostina, suspecţi principali în acest caz. Florin Vasile Ţapoveţ, în vârstă de 17 ani, Adrian Iulian Moroşan şi Vasile Abramiuc, ultimii de 18 ani, au fost încătuşaţi şi duşi, spre după-amiază, în faţa magistraţilor Judecătoriei Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare ne-au mărturisit că ideea jafului armat i-a venit lui Ţapoveţ, căruia, de altfel, i-ar fi aparţinut şi pistolul cu bile de cauciuc cu care s-a tras.

Arma, ne-au mărturisit aceleaşi surse, nu a fost încă găsită.

Ceilalţi doi suspecţi, Moroşan şi Abramiuc, mai spun anchetatorii, ar fi recunoscut fapta. Primul dintre cei doi a fost şi cel care a tras şi a motivat în faţa oamenilor legii că pistolul s-a descărcat accidental.

Spre seară, cei trei au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după ce judecătorii rădăuţeni au decis emiterea de mandate de arestare pentru 19 zile în cazul lui Ţapoveţ (pentru că e minor) şi 29 de zile pentru ceilalţi doi.

 

Vroiau să îi fure maşina

Surse din rândul anchetatorilor ne-au povestit, ieri, cum a reuşit să scape victima, Anghelina P., în vârstă de 26 de ani, din Republica Moldova, cu reşedinţa în municipiul Rădăuţi, de cei trei tâlhari.

Vineri seara, 8 octombrie, tânăra a venit cu maşina personală, un Mercedes Benz C 180, la o cumătră de-a sa din satul Negostina, comuna Bălcăuţi.

În timp ce aştepta în maşina, trei tineri necunoscuţi s-au apropiat de autoturism, iar unul dintre ei a deschis portiera şi i-a cerut banii, ameninţând-o cu un pistol.

Individul a intrat în maşină şi s-a uitat în poşeta pusă pe scaunul din dreapta faţă, însă nu a găsit bani.

I-a cerut victimei să-i dea maşina, iar în momentul în care individul a ieşit din autoturism să treacă el la volan, Anghelina P. a apăsat pedala de acceleraţie până la fund şi a demarat în trombă. Atacatorul s-a agăţat de portieră, însă după câţiva metri a căzut. La scurt timp, însă, tânăra a simţit o durere la coapsa dreaptă, iar când s-a uitat să vadă ce se întâmplă şi-a dat seama că a fost împuşcată.

Agresorul a tras asupra ei prin portiera întredeschisă, însă leziunile au fost superficiale, necesitând pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei puştani de 17 şi 18 ani, tâlharii cu pistol de la Negostina.
 Vizualizări articol: 3163 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 8 voturi
Trei puştani de 17 şi 18 ani, tâlharii cu pistol de la Negostina4.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(13 oct 2010, 12:07:26
Pun pariu ca parintii nici nu aveau habar ce pocitanii se ascund dupa copilasii lor scumpi! Oricum, astia ar trebui batuti pana la sange si schingiuiti! Sa vedem daca mai au curaj sa iasa in strada, lumea ar trebui sa ii bata mar ! Ordinari si imputiti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei