Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2010 - Anul XV, nr. 92 (4383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucrări

Un nou sens giratoriu, în Areni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou sens giratoriu va apărea curând în municipiul Suceava, odată cu începerea lucrărilor de modernizare şi mărire a parcării situate între sediul Primăriei Suceava şi stadionul Areni.

Lucrările de amenajare a unei parcări mai mari, aproape dublă faţă de cea iniţială, care avea 22 de locuri, au început în urmă cu două zile, prin distrugerea pereţilor de beton care delimitau vechea parcare.

Noua parcare, extinsă până la strada Universităţii, delimitată cu borduri, este estimată a avea peste 40 de locuri, numărul acestora urmând să fie stabilit în momentul când va fi făcută trasarea acestora.

Accesul în parcarea municipalităţii sucevene va fi mai uşor odată cu realizarea unui nou sens giratoriu, la intersecţia străzilor Alexandru cel Bun cu Universităţii.

“Realizarea unei parcări moderne la sediul Primăriei Suceava este o necesitate cu care ne confruntăm de mai multă vreme. Parcarea era mult subdimensionată pentru necesităţile actuale, avea doar vreo 20 de locuri, iar în intersecţia de aici apar mereu blocaje rutiere din cauza traficului intens ”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, care spune că valoarea lucrărilor este de până în 100.000 lei.

Lucrările de modernizare a parcării care deserveşte sediul municipalităţii sucevene şi a noului sens giratoriu sunt realizate de firma Symmetrica şi vor dura aproximativ două săptămâni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou sens giratoriu, în Areni.
 Vizualizări articol: 3371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 8 voturi
Un nou sens giratoriu, în Areni2.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un nou mandat ? trimis de
(22 apr 2010, 11:36:49
Articolul e cat se poate de clar! Primarul Lungu este deranjat de parcarea actuala a primariei si drept consecinta va sacrifica intreg traficul din zona Areni pt ca grasutzii (domni si doamne) de la primarie sa aiba mai putin de mers de la parcare la birou ca nu care cumva sa consume niste calorii in plus! Este stiut ca orice sens giratoriu nu face altceva decat sa incetineasca traficul in zona respectiva. De fluidizat nu fluidizeaza decat interesctiile semaforizate in cruce (asta de care se teme primarul Lungu)! In intersectiile din New York pe unde trec cate 200 masini/minut nu sunt sensuri giratorii ci intersectii in cruce tocmai pentru a fluidiza traficul! Dar cui ii pase de voi dragi soferi ?!
1.1  RE: Un nou mandat ? trimis de
(22 apr 2010, 16:39:04
Mai baiatule tu ai permis de conducere? Ca vad ca vorbesti aiurea. Si daca ai permis de conducere, degeaba il ai! In Radauti de unde sunt eu s-au construit 2 sensuri giratorii si acum in acele zone traficul auto s-a fluidizat foarte mult fata de cum era inainte. Iar acum se construieste al treilea sens giratoriu.
1.2  RE: Un nou mandat ? trimis de
(23 apr 2010, 09:14:50
Draga bova, am observat, fara uimire, ca sunteti mare expert in probleme de circulatie.
Stii de ce s-a fluidizat traficul acolo?
Oamenii fug repede din intersectie din cauza c�ntaretilor pusi acolo de prinarul penal.
2.   ... trimis de
(22 apr 2010, 12:19:08
Poate semaforizeaza si intersectia dintre Marasesti si Stefan cel Mare.
3.   Trebuie sai aiba si Simetrica ceva de lucru. trimis de
(22 apr 2010, 12:24:24
Aici se impusca doi iepuri cu un singur glont. Se mareste parcarea pt bugetari, parcare care si asa era pt angajati fiind prevazuta cu bariera si mai au si cei de la Simetrica cate un contract doar nu vreti sa dea faliment.
4.   Giratoriu? trimis de
(22 apr 2010, 12:36:34
Pentru ce trebuie sens giratoriu la intersectia dintre ulitele alea!? Ca sa incurce traficul si mai rau? Ma rog, doar sunt specialisti in urbanism la primarie, stiu ei ce fac... Dar asta cu parcarea primariei e chiar laudabila! Mre realizare, mare! Aplauze!
5.   Pai trimis de
(22 apr 2010, 12:43:43
In mod normal, un sens giratoriu ar rezolva putin din problema congestiei in zona respectiva, atat timp cat nu pun semafoare. Dar semafoare trebuie sa puna pentru pietoni, asa ca ce fac astia o sa fie practic niste schimbari de design.
6.   Unde e sensul asta exact! trimis de
(22 apr 2010, 13:12:59
Unde se face sensul giratoriu exact,la intersectia str. 1 Mai cu str. Universitati sau str.Alexandru cel Bun cu Universitati? La a doua varianta mi se pare inutil un sens giratoriu. La str. 1 Mai cu str.Universitati ar merge un astfel de sens giratoriu si ar fluidiza putin zona!
7.   Rusinica Monitorul!!! Rusine Lungulei! trimis de
(22 apr 2010, 13:48:37
V-a pus Lungu sa specificati ca bordurile sunt de la Symmetrica? Sa nu mai creada lumea ca sunt de la fabricuta fratelui geaman. Dar stiti voi cum sunt date contractele astea. Vezi exemplul renovarii spitalului de psihiatrie din Burdujeni, pana sa ajunga la Symmetrica au mai aparut doi intermadiari ( smecheri cu X5, care au o firma cu doi angajati).
8.   Cata nesimtire!!!!!!! trimis de
(22 apr 2010, 15:00:54
Draga "DOMNULE" LUNGU: NESIMTIREA dumnitale cam nu ti se pare ca da-n laturi ????
Dumneata mergi cu masina personala pe strada UNIVERSITATII????? Si cum te simti?????
Mie mi se rupe inima, si masina deasemenea, cand parcurg zilnic drumul asta de cosmar! Sa nu mai zic de portiunea din fata la terasa Zimbru,catre Kaufland, este plombata cu PAVELE !!!!!Si nu este singurul drum "comunal" din minunata si "incantatoarea comuna" SUCEAVA...
Chiar NU-TI ESTE RUSINE ???????? Un nou sens giratoriu ne-ar da peste cap tot traficul din ****ul asta de "oras".
9.   Centura!!!!!!! trimis de
(22 apr 2010, 22:09:23
parerea mea e ca banii care s cheltuiesc pe giratoriu asta amarat ar fi trebuit sa ii bage in soseaua de centura a sucevei.....abia asa se mai aieriseste traficul din suceava

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei