Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2010 - Anul XV, nr. 92 (4383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 22 – 28 aprilie

Joi, 22 aprilie


Campionat Naţional de Table

Direcţia pentru Sport Suceava, în parteneriat cu Clubul Sportiv „Nord Arena” şi Iulius Mall, dau startul Campionatului Judeţean de Table. La ora 17:00, începe competiţia pentru amatorii care vor să îşi testeze strategiile, să îşi încerce norocul pentru o victorie dublă, poate triplă, şi astfel să îşi măsoare „forţele” în faţa numeroşilor adversari. Competiţia se va desfăşura în Iulius Mall, pe parcursul a 12 săptămâni, în fiecare luni şi joi, începând cu ora 17:00. Înscrierile se fac în aceleaşi zile, dar de la ora 16:00, iar premiile puse în joc sunt de 300 lei.

 

A.S.U.S Funky Party

Petrecere incendiară, la Club Babylon, organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava, întreţinută de Dj Cioco & Mc Dany, ambii rezidenţi Club Babylon Suceava.

Expoziţie, City Gallery
City Gallery găzduieşte expoziţia de prezentare a Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, ce cuprinde lucrări de pictură, grafică, monumentală, tapiserie, arhitectură şi design. Poate fi vizitată până pe 5 mai 2010.
Elevii claselor a VIII-a, interesaţi de oferta educaţională a Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, sunt invitaţi să participe la Workshopul organizat în perioada 27 martie – 27 mai, în zilele de marţi şi joi, între orele 14:00 – 18:00, la City Gallery, unde vor avea loc demonstraţii practice şi se va acorda consultanţă de specialitate. Elevii pot fi însoţiţi de părinţi sau de profesorii de desen din şcoală.

Expoziţii fotografice - Ovidiu Jelea
În perioada 21 aprilie – 4 mai, puteţi admira în Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, expoziţiile fotografice “Elbrus, al doilea Magnific” şi “Zile moderne de iarnă”.
Fotografiile au fost realizate de Ovidiu Jelea din Suceava, în timpul unei expediţii care a făcut înconjurul Europei, a atins în Laponia Cercul Polar de Nord şi s-a finalizat în Caucaz cu o ascensiune de iarnă pe cel mai înalt vârf al Europei, Elbrus (5.642m).
Această expoziţie vă este oferită de Ovidiu Jelea, împreună cu partenerii lui: BMW Automobile Bavaria, Bridgestone, Nikon, Himalaya, Redis Nutritie, Mandy Company, Regata Print, Roof Rack Land, Clubul Sportiv Dinamo şi Palatul Naţional al Copiilor.
Mai multe despre proiect şi Ovidiu Jelea pot fi aflate de pe website-ul lui, www.borntoexplore.ro.

 „Apus de soare”, pe scena suceveană
La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, începând cu ora 19:00, spectacolul de teatru „Apus de soare” de Barbu Ştefănescu Delavrancea. Piesa va fi jucată de actori ai Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani. Regia îi aparţine lui Marius Rogojinschi, scenografia - Mihai Pastramagiu.
Biletele costă 10 lei (5 lei pentru elevi, studenţi, pensionari) şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (intrare B - etaj I), telefon 0230 523718; 0330 401807.


Vineri, 23 aprilie

Cadou de Sf. Gheorghe

Clienţii Iulius Mall care poartă numele Sfântului Gheorghe pot ridica de la Centrul Info un cadou instant.

Fiesta Party, la Babylon
O super petrecere cu tematică, cu un special club mix cu Dj Cioco, în cadrul căreia se vor oferi metri de tequila din partea casei şi va continua oferta de 3 lei pe shot!

Bursa locurilor de muncă
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava organizează Bursa generală a locurilor de muncă, un eveniment care reprezintă o importantă şansă de angajare pentru câteva sute de şomeri din judeţ.
Bursa va fi organizată în municipiul Suceava, în Holul mare al Casei de Cultură, la sediile agenţiilor locale ale AJOFM din Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni, precum şi la Casa Germană din Rădăuţi, în toate locaţiile evenimentul urmând a debuta la ora 10.00.


Sâmbătă, 24 aprilie

DJ MC Papa Jacky, în Bowling Strikers
Bucovinenii sunt aşteptaţi la etajul Iulius Mall, în Bowling Strikers Club, pentru a petrece româneşte, cu DJ MC Papa Jacky. De la ora 22:00. DJ-ul va mixa piese ale trupelor româneşti 3Sud Est, Voltaj, Holograf, Timpuri Noi, Iris, Genius, Gaz pe Foc, N&D, Double D, Şuie Paparude, Ro-Mania, Hi-Q.

Bursa locurilor în grădiniţele din Suceava, la Iulius Mall
Cea de a VIII-a ediţie a Târgului Educaţional al Instituţiilor de Învăţământ Preşcolar din judeţul Suceava se va deschide oficial la ora 11:00, eveniment la care toate grădiniţele îşi vor prezenta locurile disponibile, etapele de înscriere, dotările, proiectele realizate şi oferta de activităţi în viitorul an şcolar.

Atelierul de Creaţie
După cum şi-a făcut obiceiul, Palatul Copiilor invită la KidsLand copii care se plictisesc, au părinţi fără timp, bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspiraţie. De la ora 11:00, micuţii sunt aşteptaţi cu idei şi artă pentru a se distra, a-şi face noi amici şi a da frâu liber imaginaţiei. Tot sâmbătă, dacă „Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”.
Începând cu ora 17:00, copiii le servesc celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.

Warmup for summer!
Un super weekend cu două mega petreceri pe mixuri de club, special pregătite pentru toţi îndrăgostiţii de distracţie de Dj Cioco şi Mc Dany, ambii rezidenţi în Club Babylon din Suceava.
Program special de animaţie şi un show incendiar cu cele mai sexy animatoare!


Duminică, 25 aprilie

Teatrul „Puppet”
Seria evenimentelor pentru prichindei continuă, la ora 12:00, când Iulius Mall şi Teatrul „Puppet” oferă o nouă reprezentaţie a marionetelor, transformate în personajele preferate ale copiilor din basme şi poveşti populare.

Expoziţie
Până la sfârşitul lunii aprilie, la etajul Iulius Mall pot fi văzute picturile artistului Nicolae Zepciuc, membru al Societăţii Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina. „Accente moderne” reuneşte 20 de lucrări realizate în propria manieră artistică, exclusiv în ulei.
La finele acestei luni se va încheia şi campania „Kidsland Club te premiază!”. Fiecare client care cumpără jucării sau produse destinate copiilor din magazinele Iulius Mall cu specific primeşte gratuit pentru cei mici una din cele 1.500 de ore de distracţie şi joacă la KidsLand.
Pe 30 aprilie, ia sfârşit şi campania „Ai grijă de inima ta!”. Centrofarm verifică zilnic, între orele 16 şi 20, starea de sănătate a bucovinenilor.
Clienţii Iulius Mall îşi pot face gratuit o electrocadiogramă pentru a preveni sau ţine sub control afecţiunile cardiace, tot mai periculoase.


Expoziţie Chinologică Naţională, la Shopping City
Asociaţia Chinologică a judeţului Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează Expoziţia Chinologică Naţională, cu atribuirea titlului C.A.C. Evenimentul va începe la ora 10:00 şi se va desfăşura pe parcursul întregii zile, duminica, pentru al treilea an consecutiv, în parcarea Shopping City Suceava.
Concursul – expoziţie reuneşte câini de rasă din toată ţara ce vor fi răsplătiţi cu titlul de Câine cu Aptitudini de Campion, pe diferite grade de performanţă, atribuite de un juriu profesionist.

Miercuri, 28 aprilie

Campionatul de Şah „Alexandria”, la Shopping City
Ca urmare a succesului obţinut de Campionatul de şah „Alexandria ” (iunie 2009) şi a Turneului de Şah “Back to School” (septembrie 2009), Alexandria Librării va organiza, în perioada 28 aprilie – 02 mai, Campionatul de Şah Alexandria. Concursul se va desfăşura pe suprafaţa mare de joc (3 x 3 metri), în proximitatea librăriei Alexandria din Shopping City Suceava. Competiţia este destinată copiilor şi adolescenţilor cu vârste cuprinse între 8 şi 16 ani.
Programul competiţiei:
• 12-27 aprilie - înscrierea participanţilor în librăriile Alexandria
• 28-29 - aprilie au loc meciurile de calificare
• 30 aprilie - Sferturile de finală
• 01 mai - Semifinalele
• duminica, 02 mai - cele două finale şi festivitatea de premiere
Organizatori: Alexandria Librarii şi Shopping City Suceava
Primii trei copii clasaţi la sfârşitul competiţiei vor câştiga premii oferite de editurile Corint, Aramis, Corint Junior, Leda şi Noi Media Print.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei