Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2010 - Anul XV, nr. 92 (4383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie

Flutur a fost ales din nou preşedinte al Consiliului de Dezvoltare Nord - Est

Joi, 22 Aprilie 2010 (15:51:57)

Şeful administraţiei judeţene sucevene, Gheorghe Flutur, a obţinut al doilea mandat consecutiv de preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord – Est. De precizat faptul că este pentru prima dată când un preşedinte de Consiliu Judeţean din Regiunea Nord Est deţine şefia Consiliului doi ani la rând. Flutur a obţinut preşedinţia CDR Nord Est la câteva luni după ce a fost ales la conducerea Consiliului Judeţean Suceava. Mandatul său expirase în cursul lunii august 2009, însă în urma unei decizii a membrilor Consiliului, Gheorghe Flutur a deţinut în continuarea, cu titlu interimar, această funcţie. 
Realegerea oficială a lui Gheorghe Flutur în funcţia de preşedinte al CDR Nord Est a avut loc joi, în urma unei şedinţe care a avut loc la Vaslui. Flutur a precizat că propunerea de a ocupa în continuare această funcţie a venit din partea tuturor preşedinţilor de Consilii Judeţene din Regiunea de Nord – Est, obţinând astfel un vot unanim. „S-a luat în considerare faptul că în ultima perioadă Consiliul a avut o activitate foarte bună, dar şi faptul că urmează o perioadă importantă, în care obiectivul principal este atragerea tuturor fondurilor europene care revin Regiunii de Nord – Est”, a spus Flutur. 
El a arătat că din momentul în care a preluat conducerea CDR Nord Est au fost semnate contracte de finanţare pentru proiecte de dezvoltare în valoare de 250 de milioane de euro, din totalul de 630 de milioane de euro, fonduri europene disponibile pentru Regiunea de Nord Est. Gheorghe Flutur a precizat că cele mai multe proiecte au fost semnate pentru drumuri, şcoli şi pentru turism. Preşedintele CDR Nord Est a mai adăugat că pentru perioada următoare vor fi semnate alte contracte de finanţare, în valoare totală de aproape 400 de milioane de euro. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a fost ales din nou preşedinte al Consiliului de Dezvoltare Nord - Est.
 Vizualizări articol: 1364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur a fost ales din nou preşedinte al Consiliului de Dezvoltare Nord - Est0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei