Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2010 - Anul XV, nr. 92 (4383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nebunie

Beat turtă la volan, şi-a lăsat consăteanul şi mai beat să conducă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în stare avansată de ebrietate a ieşit în trafic la volanul unei maşini, iar la un moment dat l-a lăsat şi pe consăteanul care îl însoţea, care nu deţine permis şi era mai beat decât el, să conducă. Cazul, hazliu dacă nu luăm în considerare consecinţele grave pe care le-ar fi putut avea, a fost depistat de poliţie marţi, la ora 13.30, pe drumul comunal din Horodnic de Jos.

La acea oră, oamenii legii de la postul de poliţie comunal din localitate au fost sesizaţi că un autoturism se deplasează în mod haotic pe drumul din sat, şoferul fiind, probabil, băut. Maşina a fost identificată imediat în trafic, la volan aflându-se Ioan Şotrop, în vârstă de 52 de ani, din satul vecin, Horodnic de Sus, care nu este posesor de permis de conducere. Lângă el se afla Ionel Cruţi, de 48 de ani, consătean, proprietarul maşinii oprite. Ambii miroseau puternic a alcool, fiind în vizibilă stare de ebrietate.

În urma audierilor efectuate la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi, s-a stabilit că iniţial la volan s-a aflat proprietarul maşinii, care a condus prin sat aproximativ cinci kilometri, după care l-a lăsat la volan pe Şotrop, cel care a început să conducă în zig-zag.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că Ionel Cruţi avea o concentraţie de 1,20 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce la Şotrop rezultatul a fost de 1,44 mg/l alcool în aerul expirat.

Conform procedurilor, aceştia au fost duşi apoi la spital, unde li s-au recoltat probe de sânge, în urma cărora li se va stabili alcoolemia exactă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat turtă la volan, şi-a lăsat consăteanul şi mai beat să conducă.
 Vizualizări articol: 1736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Beat turtă la volan, şi-a lăsat consăteanul şi mai beat să conducă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Grade de comparatie trimis de
(22 apr 2010, 14:25:08
Daca soferul cu permis era "beat turta" celalalt era si mai beat, adica era "Beat hiper-turta"... "supra-Turta", ori "muci" !?
2.   Proiect trimis de
(23 apr 2010, 10:01:38
de s-ar aproba odata proiectul de lege depus de d-l doctor ciuhodariu sa-i lase fara permis per astia care fac asemenea fapte te duci la baut lasa nene masina acasa si bea pana mori dar nu te urca la volan si pe deaspra mai pui si pe unul mai prost ca tine sa conduca astia ar trebui sa infunde puscaria.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei