Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2010 - Anul XV, nr. 92 (4383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Spătăreşti

Accident între un tir şi un microbuz cu 16 călători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un microbuz în care se aflau 16 călători a fost implicat într-un accident rutier produs din cauza unui şofer de tir care nu a acordat prioritate, lovind, din lateral, mijlocul de transport persoane.

Din fericire, ceea ce se putea transforma într-o tragedie nu a avut consecinţe foarte grave, doar doi dintre pasageri fiind răniţi uşor.  

Accidentul s-a produs ieri după-amiază, în jurul orei 17.25, în apropiere de Spătăreşti, la intersecţia DN 2 cu DN 2 E.

Din ancheta poliţiei rezultă că Ioan Zsiga, în vârstă de 36 de ani, din Aiud, şoferul tirului, se deplasa dinspre Gura Humorului, pe DN 2 E, şi, ajuns la intersecţia cu celălalt drum, nu s-a asigurat, izbind microbuzul condus regulamentar, dinspre Fălticeni, de Gheorghe Zancu, în vârstă de 44 de ani.

Şoferul tirului avea în faţă indicatorul „Stop”, care îl obligă să oprească şi să acorde prioritate, însă nu l-a respectat.

Doi dintre pasagerii microbuzului, o femeie din Vadu Moldovei şi un bărbat din Fălticeni, au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital, însă starea lor de sănătate nu era îngrijorătoare.

Norocul celor implicaţi în accident a fost că tirul nu avea viteză, şi şoferul microbuzului apucase şi el să frâneze. 

Microbuzul de transport persoane circula pe ruta Fălticeni - Fântâna Mare şi efectua o cursă legală. Totuşi, aspectele privind modul în care se făcea cursa urmează să fie verificate în detaliu de inspectorii Autorităţii Rutiere Române, sesizaţi imediat despre accident.

Cei doi şoferi, care nu au suferit leziuni, au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident între un tir şi un microbuz cu 16 călători.
 Vizualizări articol: 2590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Accident între un tir şi un microbuz cu 16 călători4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tirurile sunt o pacoste!Provoaca groaza! trimis de
(22 apr 2010, 11:38:48
Totdeauna am probleme cind intalnesc mastodontii pe soselele patriei. Nu-i intereseaza, merg pe unde nu crezi, isi fac de cap, chiar inadins merg pe mijlocul soselei, fac depasiri riscante sau nu te lasa sa-i depasesti, NU REDUC VITEZA,etc,... Na-i cum demonstra ca totul se intimpla din cauza lor!.....
2.   Pt LAATU trimis de
(23 apr 2010, 00:40:27
Am impresia ca esti un sofer de week'end daca te sperii de tiruri.Spune'mi te rog "soferule" care esti tu "sofer" faci km intr'un an cat face un sofer de tir intr;o luna??????dupa opinia ta, care e cel mai "sofer"? tu care faci maxim 1000 de km lunar sau aia care fac cel putin 15-20 de mii de km lunar??? Concluzia? o las la titudinea d-'voastra stimati cititori. Sanatate si drumuri bune la toti colegii...Doamne ajuta la toata lumea....
3.   Nu contest trimis de
(23 apr 2010, 00:45:01
Nu contest ca sunt si soferi de tir care sunt vinovati si o mai "gafeaza"ca cel din articol, Doamne fereste,se pate intampla oricui dar majoritatea soferilor au km cat nu ai tu fire de par in cap LAATULE. Asa ca lasa'ne,angajeaza'ti sofer...
4.   PATRIK trimis de
(23 apr 2010, 08:35:22
ai perfecta dreptate patrik ! sunt foarte multi soferi cu care nu ai ce vorbi ! drumuri bune sa aveti !!!
5.   Sofer de tir trimis de
(23 apr 2010, 09:52:55
nu contest faptul ca sunt soferi profesionisti de tir dar sunt unii neica care se gandesc ca tot drumul e al lor si care te baga in sant ca de el e cu tirul au niste aere pe ei de parca sunt ei patronii nu sunt slugi la patroni pt.cei care isi fac meseria cum trebuie tot respectul dar pentru idioti huoooo.omoara oameni nevinovati si distrug familii.daca avea viteza ?cam care erau urmarile??????asta nu comenteaza nimeni????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei